Svajoniukas parašė:
Man visa diena kietas ir skausmingas, be to dar vidurius paleido. Maudzia kaip pries menesines, gal del viduriavimo, o gal netikri saremiai. Tai jau stengiuosi po m…
Viduriuoju ir aš 👏👏 tikiuosi labai ir aš kad greit prasidės 🙏
Svajoniukas parašė:
Man visa diena kietas ir skausmingas, be to dar vidurius paleido. Maudzia kaip pries menesines, gal del viduriavimo, o gal netikri saremiai. Tai jau stengiuosi po m…
ButterflyBaby parašė:
Ar kuriai teko susidurt su tokiu dalyku , ant abieju ranku tokie paraudimai ir jie labai siuksti , daznai niezti , bandziau ir kremus ranku tepti bet nepadeda pasid…
Bioderma emoliantas Intensive Baume gali padėt. Man taip būna kai su actu pavalau kriauklę ar stalviršius. Pasitepu ir nueina.
Ziuzeq parašė:
Kieteja ir man pilvukas. Ir kartais su skausmeliu.
Svajoniukas parašė:
Gal kai plovet rankas, netyciom vanduo buvo per karstas. Man taip buvo, kisau po vandeniu, o jis karstutelis, tai ir nudeginau.
Kad man jau kazkur 2 savaites sita problema yra
Ziuzeq parašė:
Man taip uzvakar buvo. Saremiai labai skaudus ir reguliarus buvo , viduriavau, atsistojus negalejau issitiesti. Ir taip apie 5valandas truko iki kol uzmigau. Bet va nieko. Snd buvau pas ginekologa, tai Sake taip organizmas ruosias. Apziurejo. Kaklelis sutrumpejas, minkstas ir prasiveres. Su pirstais galvyte uzciuope.
Sake gali bet kuria akimirka viskas prasideti🥳
raimutes3 parašė:
Kieteja ir man pilvukas. Ir kartais su skausmeliu.
Ir kaip dažnai?
Merginos, kaip jum du miegu? nu as nebemiegu! tiesiog! gal nebent neramiu koju sindromas trukdo, daugiau nei rugstys kyla, nei ka, bet nesimiega ir tiek, sian diena jau atrodo noriu, bet nesimiega! tai pikta sian tokia ir galva skauda, zodziu nerandu kur save padet ir kaip pailset kokybiskai!
Laime4 parašė:
As buvau siandien daryti skena tai nusprende skatinti, ( bet as esu Norvegijoje) tai idejo baliona,dabar jau prasideda skausmai![]()
![]()
O skatina …
sekmes ir kuo mazesniu skausmu😁👍lauksima naujienu!kokioj ligoninej gimdot?
Ariele85 parašė:
Kam dare streptokoko tyrima reikejo uz ji moketi ar ne?
Aš dariau vaisingumo klinikoj, mokėjau 10,05 Eur už tyrimą, kitą sav. bus atsakymai sakė.
Ziuzeq parašė:
Sveikos, kaip laikotės? 😕
Man kietėja stipriai. Kartais galvodavau, kad čia lialius išsitempia, nes taip stipriai suskausta. Vakar per echo vėl užėjo tai ginė sakė, kad net matosi echo, kad sukietėja. Ir vis dažnėja.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai