Ariele85 parašė:
Ryte kol kas nebuvo. Tai va ir nesuprantu nieko. Skambinsiuos savo akuserei klausiu ka daryti? Man tik nakti buvo dabar nieko.
O slapimo kvapą turejo tas nubėges skystis? Sako, kad vaisiaus vandenys bekvapiai....
Ariele85 parašė:
Ryte kol kas nebuvo. Tai va ir nesuprantu nieko. Skambinsiuos savo akuserei klausiu ka daryti? Man tik nakti buvo dabar nieko.
O slapimo kvapą turejo tas nubėges skystis? Sako, kad vaisiaus vandenys bekvapiai....
raimutes3 parašė:
Ar reikia į gimdyklą rankšluoščio
Man nereikejo.
Fausta33 parašė:
As jau ir nesuprantu gal buvo tas kvapas gal ne. Skambinau gydytojai ir sedziu priemime. Sake tokiu atveju vaziuoti i ligonine maza kas gali buti. Laukiu gydytojo ateis po valandos dabar jis operacineje.
Ariele85 parašė:
As jau ir nesuprantu gal buvo tas kvapas gal ne. Skambinau gydytojai ir sedziu priemime. Sake tokiu atveju vaziuoti i ligonine maza kas gali buti. Laukiu gydytojo a…
Laikykis, lauksim žinių
Ariele85 parašė:
As jau ir nesuprantu gal buvo tas kvapas gal ne. Skambinau gydytojai ir sedziu priemime. Sake tokiu atveju vaziuoti i ligonine maza kas gali buti. Laukiu gydytojo a…
sekmes.parasyk,kaio seksis👌
man pries men taip buvo,visos kelnaites ryte slapios buvo.tai vaz i ligonine.padare testus,vaiko judesiukus matavo,vaisiaus vandenis pamatavo-viskas ok.ne vandenys bego.
MonikaRay parašė:
sekmes.parasyk,kaio seksis👌
man pries men taip buvo,visos kelnaites ryte slapios buvo.tai vaz i ligonine.padar…
Gal prakaitas? aš tai vos paeinu ilgeliau, tai labai suprakaituoju: pazastys, kirksnys slapios. Matau kelnaičių krastai slapi, o iklotas gan sausas.
Ariele85 parašė:
Niu as jau po apziuros😊gimdymo veikla neprasidejus o tas tai kaip vandenukas tai isskyros nes turiu grybeli kuri gydaus dabar. Tai liepe tas ir toliau vartoti zvaku…
Labai super, kad viskas gerai 🙂🧸🌞
Ariele85 parašė:
Niu as jau po apziuros😊gimdymo veikla neprasidejus o tas tai kaip vandenukas tai isskyros nes turiu grybeli kuri gydaus dabar. Tai liepe tas ir toliau vartoti zvaku…
Džiugios naujienos 🤗 kokias žvakutes naudojat? Man taip buvo nuo gerųjų bakterijų, dariausi testuką dėl vandenų tada ir supratau, kad nuo žvakučių 🙄
MonikaRay parašė:
sekmes ir kuo mazesniu skausmu😁👍lauksima naujienu!kokioj ligoninej gimdot?
Pagulde jau, pradejo skatinti jau gavau pirma tablete🤭. Gimdysiu Ahus Lørenskog. Tikiuos ilgai nereiks kankintis, nes vyras isprotes laukdamas namie, nes jo neileidzia tol kol neprasides saremiai skausmingi 🙉🙉🙉
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai