Evelina11 parašė:
500gr; visai nėra blogai. Po savaitės pasirodysite ir manau viskas bus gerai. Juk nuo apykaitos priklauso. Drauges dukra po 500 tik ir priaugdavo nors pilna buteliu…
Ačiū ačiū ačiū 😭 aš ir sakau, kad nu negali taip blogai būt 😭😭😭
Evelina11 parašė:
500gr; visai nėra blogai. Po savaitės pasirodysite ir manau viskas bus gerai. Juk nuo apykaitos priklauso. Drauges dukra po 500 tik ir priaugdavo nors pilna buteliu…
Jjuditta parašė:
Tikrai nėra blogai, nurimkite! Matuojama po mėnesio, ne po 4 savaičių, ir nuo numesto svorio, o ne kaip gydytojai šauna į galvą. Jūs rašėte anksčiau, kad vaikas aktyvus, gerai nusiteikęs, vadinasi, ji tikrai neišbadėjusi. Nestresuokit, maitinkit pagal poreikį ir žiūrėkit, kas bus per lygiai mėnesio matavimą. Jie gi šuoliais auga.
Citrone parašė:
Mamytes, kada migdote kudikius nakciai? Mums migdymai trunka be galo ilgai, jau kuri laiko su didziuliais verksmaus uzmiega tik 2 val nakties, baigiu prarasti vilti…
Mums su migdymu irgi kažkoks košmaras. Apie 21 h jau būna su pizama. Bet užmiega anksčiausiai 23h😅 labai būna išalkęs vaikas😁😁😁 bet poto ismiega 4 ar net 5h
dienos metu irgi nelabai miega snaudzia 30 ar 40 min ant mano krūtinės padedu miegot pabunda ir vėl prašo valgyt😁 svorio priaugo net daugiau nei reiktų. Na buvo dabar pora dienų kad pietuku numigo 2 - 3h😅
SimonaBu parašė:
Nu mamytes,šiandien bandėm pirma myliuka po gimdimo🤦♀️🤦♀️Bet dėje nepavyko,nes toks vaizdas kad netilpo man ten "jis"...
Mes dar ne bandėm, nes tik nustojau kraujuoti prasidėjo mėnesines, norsaotonu pati😕🙈 o dar toks klausimėlis ta tema. Ar pas jus irgi išoriškai atrodo labiau prasiverus vagina nei prieš tai 😅 dar apžiūros neturėjau tai taip neramu ar viskas taip ir turi but 🙈
Almantina parašė:
Mes dar ne bandėm, nes tik nustojau kraujuoti prasidėjo mėnesines, norsaotonu pati😕🙈 o dar toks klausimėlis ta tema. Ar pas jus irgi išoriškai atrodo labiau prasive…
Pas man ta pati istorija. Žiūriu i vyrą kaip i saldainį 😁 puse metu nevalgyta😂 rytoj turi skambinti gine, apžiūra nuotoliniu būdu... Absurdas 😏
Pagimdžiusi parašė:
Mamos kaip jusu vaikai po Hepatito B skiepo (jei kuri skiepijo)? Ar ramus?
Mano mažasis buvo ramus, jokiu pašalinių pojūčių 😊
Jjuditta parašė:
Na, mamytės, papasakokit kaip su savo aukseliais užsiimat? Aš, atrodo, ir kalbinu, ir mėgdžioju jos kalbą, ir pasakoju daug visko, čiupinėjamės, bet su manim kažko …
Pas mus ir su manim, ir su vyru bendrauja, guguoja, sipsosi, juokiasi. Kai prieina sese ar brolis ir sureaguoja, jiems nusisipso 😉 aisku, pagal nuotaika, bet 5-15 min pavyksta "pasneket" 🤗
Mary. parašė:
Na man tik pilvo maudimas, negausios žiūrėsim, bet t ir keista kažkaip... Tik skaičiau kad ilgiau užtrunka buna...
Man nei maudimo, nei skausmu. Tik pagal iklota zinau, kad menesines. O taip jokiu pojuciu ir pozymiu. ☺️
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai