Kviečiu mamas prisidėti kurios laukiasi rugpjūtinuko
2020 m. Rugpjūtinukai 🤰💓 (Archyvas iki 2020.03.22)
Kviečiu mamas prisidėti kurios laukiasi rugpjūtinuko
2020 m. Rugpjūtinukai 🤰💓 (Archyvas iki 2020.03.22)
Jjuditta parašė:
Tai čia turbūt po augimo šuolio nebeišvalgė... dabar tai pakyla, tai nukrenta temperatūra. Su viena krūtine viskas gerai, kita vis raudona pasidaro ir tempia, tai s…
Neturėtų dingti, jei tik maitinsite. Juk pienas gaminasi paklausos ir pasiūlos būdu. Viskas bus gerai! 🌷
Sieloja parašė:
Neturėtų dingti, jei tik maitinsite. Juk pienas gaminasi paklausos ir pasiūlos būdu. Viskas bus gerai! 🌷
Aj pažįstama prigąsdino, kad nuo antibiotikų gali nebesigamint, nors vis sau kartoju, kad nesąmonė, bet vis tiek kirminas dabar jau galvoj :/
Jjuditta parašė:
Aj pažįstama prigąsdino, kad nuo antibiotikų gali nebesigamint, nors vis sau kartoju, kad nesąmonė, bet vis tiek kirminas dabar jau galvoj :/
Dvi savaites vartojau antibiotikus ir niekas nedingo. Būkit rami.
Jjuditta parašė:
Mano patirtis šviežia po laktostazės. Trečiadienį sukilo temperatūra, bet supratau kad nuo krūtinės,lemenukas užspaudė. Žindžiau du kart iš skaudžios, vieną kart iš kitos, ir taip 3 d. nuolat. Buvo atsiradęs paraudimas, maudimas, po žindymo tą vietą šaldyti,sakė jokiu būdu nešildyti. Geriu antibiotikus nuo ketvirtadienio. Temperatūra kilo iki 39,5. Tik nieko papildomai nenusitraukdavau po žindymo, taip dar labiau skatinate gamybą.
gyvaciute parašė:
Mano patirtis šviežia po laktostazės. Trečiadienį sukilo temperatūra, bet supratau kad nuo krūtinės,lemenukas užspaudė. Žindžiau du kart iš skaudžios, vieną kart iš…
O mano mergytė ėmė streikuot prieš skaudančią krūtį, tai jaučiu, kad kol pasveiksiu teks nutraukinėt... o šiaip ligoninėj liepė ištuštint krūtinę 🤔
Labukas, na ir prikalbejot... niekaip visko neperskaitysiu...
Dar nesidziaugiau jums nes vis laiko neturiu... tad trumpai: 08 28 11val. 30 min. gimė rimtas vyras Kristupas 3900g, 54cm 😍 darė CP, kolektyvas nuostabus, palata puiki, vyrui būti kartu leido, lb jis man padėjo...
Man po cp skausmas dar jaučiasi ir laiks nuo laiko spazmuoja pilvą, bet matyt susitraukinėja ten viskas dar paterlioja bet jau būna dienų kai švaru
tad aš džiaugiuosi, nes šįkart trumpiau stiprius pjūvio skausmus jutau nei pirmą kartą
Na o vaikinas šiuo metu valgo ir mp ir misinuka, nes neaugo svoris, tad teko primaitinti šiuo metu jau pasiekėme gimimo svorį ir šiek tiek perlipom į didesnę pusę...
Tad tiek žinių iš manęs