kristge parašė:
Skiepijomės nieko nesakė dėl nevalgymo.
Ačiū už atsakymą 🙂
kristge parašė:
Skiepijomės nieko nesakė dėl nevalgymo.
Ačiū už atsakymą 🙂
Liepa2015 parašė:
Sakykite, ar prieš šį skiepą vaikukas turėjo būti nevalgęs? Nes mums gydytoja sakė ateit nevalgius, neįsivaizduoju, kaip reiks jį laikyt verkiantį...
Tai pries valanda einant pas gydytoja pamaitinkit. Man taip sake, tiesiog prevencijai tam, kad neatpiltu skiepo
ausreleee parašė:
Tai pries valanda einant pas gydytoja pamaitinkit. Man taip sake, tiesiog prevencijai tam, kad neatpiltu skiepo![]()
Taip ir padarysiu 🙂
Ateni parašė:
Mamos, apšvieskit pirmakartę 🙈 mums pienligė, gydytoja liepė valyti sodos tirpalu. Kiek tos sodos ištirpinti??? 🙈😁
Kiek esu skaičiusi sodą negydo. O dr kaip tik gali padaryt bėdos. Bet aš pati pirma karte. Nesusiduriau su šituo. Daug info internete.
Sveikutės mamytės, na jau po gimdymo visoms praėjo nemažai laiko, vienos jau pabandė myliukus kitos gal dar ne 🙂 na aš iš tų kuri jau pabandė🙃 jai kalbant apie tai tai pirmas kartas buvo baisokas, dėl būsimo skausmo ir pojūčių, bet viskas buvo sklandžiai, ir noras tikrai nesumažėjes 🙂 taigi norėjiau paklausti ar galvojate jau apie kontraceptines priemones? 🙂 na kaip ir minėjau potraukis tam yra ir tikrai nemažas, o greito pagausėjimo šeimos neplanuojame, tai ką patartumėte rinktis? 🙂 aš labiau linkus rinktis spiralę, gal kas turėjote? Kokios patirtys? 🤔 dėl tablečių labai svarstau, nes atmintis pasidarė kaip pas ausinę žuvelę 😀 2 sekundės į priekį 2atgal 😃 baisi užmaršuolė pasidariau 🙂 taigi čia būtų sunkiau man 🙂
vaiduke0 parašė:
Sveikutės mamytės, na jau po gimdymo visoms praėjo nemažai laiko, vienos jau pabandė myliukus kitos gal dar ne 🙂 na aš iš tų kuri jau pabandė🙃 jai kalbant apie tai …
Aš irgi mastau ka čia pasirinkus....spirales bijau nes artimoje aplinkoje tepliojo 2metus ir pradžioje buvo nenormaliai skausmingos mėnesinės, kontraceptikų irgi bijau nes kai teko jas vartoti priaugau svorio 🤭 žodžiu nežinau ka rinktis nes trečio tikrai nenoriu 😀
Pagimdžiusi parašė:
Mamos kaip jusu vaikai po Hepatito B skiepo (jei kuri skiepijo)? Ar ramus?
Mūsų nusikėlė skiepai dėl slogos🙈
Ateni parašė:
Mamos, apšvieskit pirmakartę 🙈 mums pienligė, gydytoja liepė valyti sodos tirpalu. Kiek tos sodos ištirpinti??? 🙈😁
Yra tam daktarin tepaliukas, o ne soda.
vaiduke0 parašė:
Sveikutės mamytės, na jau po gimdymo visoms praėjo nemažai laiko, vienos jau pabandė myliukus kitos gal dar ne 🙂 na aš iš tų kuri jau pabandė🙃 jai kalbant apie tai …
Oj aš net nenoriu🙈 dar pilnai nesijaučiu atsigavusi, sėdėti visdar negaliu. Vyras grįžta tik 18-19val. O mažąjį migdome 20.30 tai pagalbos sulaukiu minimaliai, tai realiai viena nuolat.
vaiduke0 parašė:
Man ginekologė rekomendavo, kol maitinu mp prezervatyvais saugotis. Kai baigsiu maitinti, kontraceptines tabletes. O kai nuspresim, nebetureti leliuliu, tada spirale. 🤷🙂
Ateni parašė:
Berods stiklineje vandens šaukštelis sodos. Bet soda negydo. Jei su ja nusivalo liežuvio apnašos, tada ne pienligė. Jei nenusivalo, pienligė. Ir tada mums rekomrndavo daktarin tepaliuką. Bet jis, man rodos, receptinis. 🙈 O jums tik luezuviukas baltas ar yra pakitimu ir ant dantenu, zanduku vidines puses? 😌
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai