gyvaciute parašė:
Pasakykit kad ne vien mano toks:vos išlipu iš lovos pabunda?ryte 7 keliuosi suruošti vaikų ir iškart nubunda 🙈Nuolat turi mane girdėti, apie pabuvimą vienam net kal…
Oh, lygiai tas pats
gyvaciute parašė:
Pasakykit kad ne vien mano toks:vos išlipu iš lovos pabunda?ryte 7 keliuosi suruošti vaikų ir iškart nubunda 🙈Nuolat turi mane girdėti, apie pabuvimą vienam net kal…
Oh, lygiai tas pats
Mes miegam gerai tik lauke gali ismiegoti 2-3kartais ir 4val. Bandant namie miegoti geriausių atveju valandėlę,o naktiniam miegeliui sunkokai išeina užmigti,migdomes kokia 1-1,5val....😬😳😳😳 O kelemes visada išleisti sese į mokyklele. zaisliukus jau bando sekti, ir pastebėjau kad kaisioja liežuvėlį kažkuri mamyte klausė. O ar jūsų mažyliai miega ant pagalvės? Prieš 6metus neleido vaiko guldyti ant pagalvėlės tai ir dabar nededu.
saulemuske parašė:
Aha, kažkokia apgavyste su tuo miegu, knygos rašo, kad kūdikėliai pirmus mėnesius miega didžiuma paros laiko. Tai kažkaip nepanašu 😁 pasitaiko pora zuikio miegeliu …
Maniske 7 savaičių, žaisliuką sekioja į visas puses, bet pradėjo ne per seniausiai tai daryt. 6 savaites dar tikrai neturi būtinai sekiot. Skaičiau, kad nuo 2 mėnesių turėtų reaguoti į barškuti. Taip, kad ramiai;)
saulemuske parašė:
Aha, kažkokia apgavyste su tuo miegu, knygos rašo, kad kūdikėliai pirmus mėnesius miega didžiuma paros laiko. Tai kažkaip nepanašu 😁 pasitaiko pora zuikio miegeliu …
Numeskite ant grindų kokį šaukštą at kažką, vaikas turi krūptelt, mano nuo kiekvieno staigesnio garselio krūpteli...
Jasy parašė:
Ne jūsų vienosaš sujudu ir akys atmerktos
![]()
O man pasakykit ar tik mano tokia suaugusi jaučiasi, kad praktiškai visą dieną nem…
Tas pats, diena užmiega tik apie 14 val. Kuomet einam ~2 val i lauką. Tada vėl budrauja... Gal kartą uzsnusta neilgam. Ir jau tik link 23*uzmiega nakciai
SimonaBu parašė:
Bande kištis bet nelabai patiko🙂Kam pirštinytes dedate?🙂
Laba diena,🙋🏼♀️gal jau buvote pas gine?🤔
Mūsų mažylė irgi pradėjo kaišioti liežuvį. Ką čia reiškia? 🙄😀
Ir irgi turim rūpestėlį. Mūsiškė nuo pat gimimo laaabai nemėgsta gulėti ant pilvuko. Vos paverčiam, o ji pradeda nervuotis, verkti. Visaip stengiuosi motyvuoti: balsu, barškučiu ir pan. Neveikia. Kitą savaitę einam pas rebilitologą, gal turės pastebėjimų. Ar yra dar kieno mažyliai nemėgsta gulėti ant pilvo? 😬🤷
Queen11 parašė:
Laba diena,🙋🏼♀️gal jau buvote pas gine?🤔
Labukas buvau pas gine,sake nemate dar kad taip būtu,betsako jai toks vaizdas kad siuta butu i ar kažkas panašau...
Ji negali korpti pati,nes sake pakraujuoti galiu ir gali paskui reikti pasiuti keles siules,arba uždeginti...Tad rytoi važiuoju pas daktarėli į antra ligoninę,ir viska sutvarkys man😔🤷♀️🤦♀️
SimonaBu parašė:
Labukas buvau pas gine,sake nemate dar kad taip būtu,betsako jai toks vaizdas kad siuta butu i ar kažkas panašau...
Oho, bet kaip taip pridirbti?😡
SimonaBu parašė:
Nu įdomiai kaip... 🤷 Tai taip išeina, kad blogai susiuvo? O kur jūs gimdėte? 😬🙄🙈
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai