Martyna M. parašė:
Tiek pries vaika tiek ir dabar desiuosi kontraceptini implanta, man jis labai pasiteisines. Pries vaika ji turejau 6 metus, kai pradejom galvot apie seimos pagausej…
Kokia kaina jo jei ne paslaptis ir kas kiek laiko reikia keisti?
Martyna M. parašė:
Tiek pries vaika tiek ir dabar desiuosi kontraceptini implanta, man jis labai pasiteisines. Pries vaika ji turejau 6 metus, kai pradejom galvot apie seimos pagausej…
BellaStar parašė:
JK jis nemokamas, apskritai visa kontracepsija nemokama. O Lietuvoje zinokit nezinau, zinau tik kad paciam reikia pries vizita nusipirkt implanta, tada moket uz idejima ir uz isemima. Keiciamas kas trys metai.
Neringota parašė:
Sveikos, mums jau 2 menesiukai, ar ir jusu mazyliai jau rankytes kisa i burna? Musu pirstinytes buna visos slapios.![]()
Sveika. Mūsų jau kokią savaitę kiša
BellaStar parašė:
Aš užklausiau gydytojos dėl kontrac. implanto, sakė neįteisintas Lietuvoje. :/ Bet pagooglinau lyg yra info🤭
DaivAda parašė:
Aš užklausiau gydytojos dėl kontrac. implanto, sakė neįteisintas Lietuvoje. :/ Bet pagooglinau lyg yra info🤭
Tikrai yra iteisintas ir galimas lietuvoje, as buvau pries pora metu kardiolitos klinikose pas ginekologe tai sake yra implantai, bet kazkodel nepasiteisinusi priemone.
Neringota parašė:
Sveikos, mums jau 2 menesiukai, ar ir jusu mazyliai jau rankytes kisa i burna? Musu pirstinytes buna visos slapios.![]()
Bande kištis bet nelabai patiko🙂Kam pirštinytes dedate?🙂
Neringota parašė:
O jūs su pirštinytėm?
Mano kai laikas valgyti tada čiumpa savo rankytes
Jasy parašė:
Sveika. Mūsų jau kokią savaitę kiša![]()
Turbūt čia ne tas kišimas, apie kurį klausia
ankstoka. Mūsų taip pat vis pačepsi su pirštais burnoje nuo maždaug 8 savaičių
tik spėju tarpupirščius valyt, kiek ten gėrio prisikaupia.
Austeja_ parašė:
Turbūt čia ne tas kišimas, apie kurį klausiaankstoka. Mūsų taip pat vis pačepsi su pirštais burnoje nuo maždaug 8 savaičių
tik spėju tarpupirščius valyt, kie…
Pas mus irgi tarp pirštu pastoviai visokio gėrio.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai