amberiukas parašė:
Kokio gamintojo sauskelnes pirksit? As ziurineju japoniskas ir korejietiskas 🙄
As perku kur veza Is anglijos, norvegijos, pampers, be kvapo, tikrai geri.
amberiukas parašė:
As perku kur veza Is anglijos, norvegijos, pampers, be kvapo, tikrai geri.
amberiukas parašė:
Sveikos, mamosmatau cia yra besilaukianciu ir antro ar trecio leliuko, kadangi informacijos internete daug ir ji skirtinga, norejau jusu paklausti:
Pasikartosiu, nes jau nare rase, imkit maza poka, 24vnt 1dydzio, uzteks. Ranksluostuka ir muiliuka kudikiui butinai turekite, nes reiks mekoniju plauti, o jis lipnus ir gali sunkiai nusiplauti. Dregnos serveteles nebutinos, mes neturejom, bet jei turesite - nepakenks 👍
amberiukas parašė:
Man labai moony patiko, nežinau ar dėl jų, bet nė karto jokių šutimų nebuvo, nei kremukų naudojom, nieko, tai ir antrąjam galvoju moony imti 🙂
Kisulita parašė:
Man labai moony patiko, nežinau ar dėl jų, bet nė karto jokių šutimų nebuvo, nei kremukų naudojom, nieko, tai ir antrąjam galvoju moony imti 🙂
Kokia kaina tu moony omg 😳
Begemotike parašė:
Nu man nereali ju kaina, na man per brangu butu nauduot jas, nu gi vistiek reikia jas keist daznai, pas mus jokiu bedu nebuvo ir nuo Pampersu, poto nauduojau sauskelnes Is lidlo.
Murmara parašė:
Nu man nereali ju kaina, na man per brangu butu nauduot jas, nu gi vistiek reikia jas keist daznai, pas mus jokiu bedu nebuvo ir nuo Pampersu, poto nauduojau sausk…
Aš tos pačios nuomones. Jeigu aišku netiks jokios kitos sauskelnes, tada jau eisiu prie moony. Mum su pirmu tiko libero, huggies, tai ir dabar bandysim pradėti nuo šitų 😊
Murmara parašė:
Nu man nereali ju kaina, na man per brangu butu nauduot jas, nu gi vistiek reikia jas keist daznai, pas mus jokiu bedu nebuvo ir nuo Pampersu, poto nauduojau sausk…
Mums tiko pampers premium care, juos ir naudojom ir tebenaudojam.
Buvau pasidavus madai ir pirkau moony,bet kazkokio efekto apart kainos nepastebejau. Aisku sako,kad su jom nesunta, nesmirda jos ir t.t. del sutinino pas mus ir taip nebuvo problemu,o del kvapo,tai jos man smirdejo🙈🤷♀️
Begemotike parašė:
Dabar kai privažiavo tų new model, tai jie tikrai brangesni nei senieji, tai laukiu akcijų 🙂 Bandėm kitų, bet šie labiausiai tiko ir patiko, jie tokie visiškai plonučiai 🙂 Dar bandėm Libero, tai šios sauskelnės irgi patiko 🙂 Su eco by Naty labai nenusisekė, kiek dėjom, tiek naktį avarijų, kažkaip neaptemodavo normaliai 🤷♀️
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai