amri parašė:
Gal galite pasidalinti www kur akcija?
Babycity tinklalapyje🙂
amri parašė:
Gal galite pasidalinti www kur akcija?
Babycity tinklalapyje🙂
Saulute@ parašė:
Man poliklinikoj tik viena karta dare 12 savaite. Ir dabar kai gliukoze dare tai irgi tik gliukozes atsakymai yra bendras nedarytas. Gal paciai pasiprasyt,kad padar…
Nedarė ir man,kaip paklausiau , ar geležies tyrimą prie gd galiu pasidaryti ,sako jei nori bus mokamas , bet čia visai skirti gi tyrimai ir tau neteikia . Gal vėliau ,kaip labai užsinorėsi🤦♀️aš kvaiša galėjau sakyti reikia man ir viskas, vistiek badė ir tuo pačiu būtų paėmę .Nesvarbu ,kad mokamai... Nes mano spaudimas labai žemas ir galvoju, gal geležis turi tam įtakos . Nes ir nualpus buvau. Tai daktarė sakė gerti žalią arbatą ir kavos . 🙄 tai pradėjau kavą gerti prieš mėnesį, po puodelį kasdien. Anksčiau gerdavau tik 1 kartą savaitgalį prie pyragėlio 🤤
Makytaaa parašė:
Sveikos merginos, na aš jau šiandien kraunusi tašes, žiūrėsiu ko dar trūksta kad dasipirkt jei reiks. Turiu klausima į gimdykla iš drabužėliu vaikeliui užtenka tas …
Aš dar nesidedu rubelių , bet pirmajam dejausi 3 vienetus. 52-55 dydžio . Ir tiko tik vienas 55 dydžio .😁 šiaip jei dydis tinkamas ,to komplektėlio pakanka. Reikia pagalvoti, jeigu išsiteps, kuo perrengsite. Ir kaip vešitės namo, jei bus jau šaltas oras .
Mig.. parašė:
Aš dar nesidedu rubelių , bet pirmajam dejausi 3 vienetus. 52-55 dydžio . Ir tiko tik vienas 55 dydžio .😁 šiaip jei dydis tinkamas ,to komplektėlio pakanka. Reikia…
Na aš tik dėl gimdyklos klausiu ar tiks, o taip tai jo dėsiuos dar kokius 3vnt komplektuku 😊
empressa parašė:
Man šitos tabletės labai netiko...
Netiko kuo??🙈
Agnė_LTU parašė:
As siandien leksiu gliukozes darytis, nevalgiau apie 12h,bet visa diena angliavandeniu doze nebloga uzsivariau. Tai biski baisu. Nu bet as tikiu savo organizmu, kad…
Sėkmės tyrime 😁
12 sav. mano gliukozė irgi buvo gera, 4,37 berods, o dabar va kokie rezultatai 🙉
Saulute@ parašė:
Man poliklinikoj tik viena karta dare 12 savaite. Ir dabar kai gliukoze dare tai irgi tik gliukozes atsakymai yra bendras nedarytas. Gal paciai pasiprasyt,kad padar…
Bandykit pasiprašyti, tegul padaro bendrą, matysis hemoglobino kiekis. Kažkaip tikrai mažokai daro, jeigu tik kartą darė ir dar taip seniai 🙄
Makytaaa parašė:
Merginos, pasimečiau, kraunuosi tašes ir vienur rašo, kad į gimdykla reikia rankšluosčiu o kitur nereikia. Tai nesuprantu tiek į pogimdyvinę palata tiek i gimdykla …
Dekites ir i gimdykla ranksluosti. Neaisku kiek ten laiko teks isbut, galbut noresit po dusu palyst. O prie rubeliu dekites ir bodziuka dar butinai, ne vien tik sliauztinuka
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai