Na, mano situacija dar kiek įdomesnė, nes prie Centro poliklinikos registravaus pirmais studijų metais, tik niekad ten nesilankiau. Kai po kokių 6-7 metų prireikė vizito, nuėjus į centrinę dalį man buvo pasakyta, kad buvau perrašyta kartu su šeimos gydytoja į Naujamiesčio skyrių. Tad oficialiai lankaus ten ant kalniuko esančiam skyriuje.
Proteja parašė:
Aš irgi einu į Centro poliklinika. Ar jums
Irgi echoskopa daro atskirai, o gydytoja atskirai vizita paskiria? Nes man tas lab…
Taip, ir tai pirmą 12 savaitės echo darė genetikė, nes kol nežinojau, kad laukiuos, dariausi erkinio encifalito skiepus, tai bijojau, kad jie nebūtų ko pridarę, o 20 savaitės irgi turėjau siuntimą į pagrindinį pastatą pas kitą ginekologę. Tai poliklinikoj tik tie du vizitai ir tebuvo. Gavau siuntimą į Santaras 34-36 vizitui dėl gd, bet ten gydytoja viską tik sudiktavo, kad viskas ok ir galėsiu iki 41 savaitės bachūriuką nešiot, jei ankščiau nesugalvos pasirodyt.
Girinukė parašė:
Lankiausi centro, echo darydavo ir prižiūrinti gydytoja, bet tik tiek, kad pažiūrėdavo vaikučio padėtį, širdutę, vandenų kiekį, o jau išsamų su visais svoriais, išm…
Aš pas Čyrienę keliauju (bet gal Naujamiesčio skyriuje net nepritaikyti aparatai mini apžiuroms, nežinau... 😊). Arba visi rodikliai normos ribose, dėl ko nieko papildomai nebedaroma. Nes aš ir svorio pradinio vis dar nepasiekus, pilvo dugnas ilgą laiką ties aukščiausia linija laikės, paskutinio vizito metu tik prie vidurinės priartėjo. O visi mano nuogąstavimai būna priskiriami "nu taip jau būna, reikia kentėt" kategorijai. Vaiko padėtį man jau 30 savaitę įrašė, bet tą tik grįžus namo tepamačiau. Matyt apčiuopt užteko 😊