AmriK parašė:
Kaip pirma naktis? Man sunkoka, TEN viską skauda, stebiu leliuką vis![]()
Man ten neskauda beveik, tik lėlytei vis krūtis siūlau, nieko nepavyksta dar, priešpienio beveik nei lašo kol kas
AmriK parašė:
Kaip pirma naktis? Man sunkoka, TEN viską skauda, stebiu leliuką vis![]()
Man ten neskauda beveik, tik lėlytei vis krūtis siūlau, nieko nepavyksta dar, priešpienio beveik nei lašo kol kas
slynute parašė:
o as sian nuejau i vc... issipuciau nosi ir kai sliuhtelejo tarp klyno kazkas.. paemiau apsisluosciau ziuriu kaip ir sviesiai geltonas vandenukas tai nurasiau slapi…
Nu laikom sukryziave pirstus, kad tai butu vaisiaus vandenys 🤞🤞🤞🤞🤞 ir jau prasidejo veikla 😊🤞
Agnė_LTU parašė:
Nu laikom sukryziave pirstus, kad tai butu vaisiaus vandenys 🤞🤞🤞🤞🤞 ir jau prasidejo veikla 😊🤞
vargu... vaisiaus vandenys berods kai paprastas vanduo.. ir tik karta nutekejo tai manau butu bege daugiau.. nebent soniniai kokie... eh.. noreciau savaitgali pagimdyt... beeeet... su mano sekme valgysiu kebaba jauciu vakare su sompaniuku 😂😂😂
AmriK parašė:
Sveikos mamytės. Prisiduodu, kad šiandien 12:33 gimė sūnelis, 54 cm, 3kg. Paryčiais nubėgo vandenys, važiavom į Santaras, viską pamatavo, abiem padarė covid, gan gr…
Sveikinu!!!
Bet ar ir gimdete su kauke????? Man kazkoks apsirdas gimdyti su kauke!!!!
Kisulita parašė:
Sveikos 🙂 Na ką, neprireiks man ryt siuntimo, vakar su vyru tik įsitaisėm 22 val. ant sofos kartu vakaroti ir tik jaučiu toks - pokšt ir netrukus nubėgo vandenys 🙂 …
Sveikinu!!! 🌺🌺🌺
Vikute12 parašė:
Sveikos mamytrs☺️🧸 jau turiu ir aš savo mažylė 👼 gimė 21d 16.16 ☺️ 54cm 3930kg 🧸
Super!!! Sveikinu!!! 🌺
Kazkaip ir as pradejau laukti!! Siandiena vienas is terminu, kitas 29 d spalio bet jauciu kad dar busiu ilgiau ir teks lapkricio men sulaukti
amberiukas parašė:
Man irgi saremiai buvo stiprus, darant epidura anesteziologe su sesele kalbejo ar ne be reikalo daro, nes pas mane saremiai buvo dazni, o smagiausia, kad 2 vienas p…
Tai va, pas mane tie sąrėmiai irgi kas minutę, o tarp sąrėmių maudimai stirpūs, jokio poilsio 😁 Man net nenorėjo daryti, nes jau 8 cm. buvo atsivėrę, bet sakė, kad galvytė gali ilgai leistis, tai padarė tą kitokį epidūrą, tai sąrėmiai vis tiek jautėsi, bet jau gerokai mažesniame plote, ne per visą pilvą ir nugarą, o tik ties gimda ir tokie silpnesni, tai vis lengviau buvo, nes jėgų jau buvo nulis 🙃
Saulute@ parašė:
Mes neprasem seimynines,nes vyras pas vyresneli nuleke nelabai turejom kam palikti ji. O mes gulim 3aukste 311palatoj. O jus kur?
Mes 332, vyras liko vienai nakčiai, negavom šeimyninės, bet gavo jis lovą už papildomą mokestį 🙂 O kaip darote su mažiuku, kai reikia iki tuoleto nueiti rimtesniam reikalui? Aš vien dėl to norėjau šeimyninės, kad arti tuoletas būtų, nes baisu jį vieną palikti 😟 O aš dar po kiekvieno apsilankymo tuolete apsiprausiu po dušu su Clogin, tai užtrunku, nes ir tuoletas tolokai.
spanguolė_rudenį parašė:
Man ten neskauda beveik, tik lėlytei vis krūtis siūlau, nieko nepavyksta dar, priešpienio beveik nei lašo kol kas![]()
Kiek girdžiu tai reik apsišarvuot kantrybe ir kantriai duoti ir po truputį po truputį tikėkimės atsiras. Svarbiausia pati nestresuokite, man priešpienis bėga, bet irgi reik padirbėt. Mažylis dabar daugiau miega nei valgyti nori..
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai