satyriuke parašė:
Sveikinimai mamytems 💐😊 Na buvau as vakar priemime. Apziurejo, vaikui viskas gerai, paleido namo. Sake jei nepagimdysiu, tai antradienį atvaziuoti, paguldys ir trec…
O kur jūs planuojat gimdyti? 😉
satyriuke parašė:
Sveikinimai mamytems 💐😊 Na buvau as vakar priemime. Apziurejo, vaikui viskas gerai, paleido namo. Sake jei nepagimdysiu, tai antradienį atvaziuoti, paguldys ir trec…
Venerra parašė:
Sveikos! Susitikau ir aš su savo stebuklėliu. 3550g ir 50cm vyrutis gimė šiandien 9:49. Viskas įvyko labai greitai. Apie 22:00 valandą vakaro nuvažiavau į priėmimą,…
Kaip sveikinu jus 💐 kaip smagu girdeti, kad vis daugiau mamyciu pagaliau susitiko su savo mazyliais 😊
Margaritata parašė:
Kauno klinikose.o Jus? 😊
ruttyte parašė:
Esu ilindus i tamsia vyro maike, ir taip prastumsiu tas kelias savaites. Ant virsaus striuke platejancio modelio arba ilgas megztukas vilnonis.
As tai i humana uzsukau ir sakyciau visai nebloga striuke (parka) nusipirkau uz 4 eur, tai bus manau visam rudeniui ir kai pagimdysiu, nes reguliuojasi liemuo. O del kitu rubu nesuku galvos, dabar irgi su vyro maikem miegu ir tampausi po namus, ziema pratempsim, o pavasari atsinaujinsiu jeigu kas netiks🙂
Venerra parašė:
Sveikos! Susitikau ir aš su savo stebuklėliu. 3550g ir 50cm vyrutis gimė šiandien 9:49. Viskas įvyko labai greitai. Apie 22:00 valandą vakaro nuvažiavau į priėmimą,…
Sveikinimai🎈🤗
satyriuke parašė:
Kauno klinikose.o Jus? 😊
A, supratau 🙂Maniau Vilniuje 🙂Aš Vilniaus gimdymo namuose 🙂
Venerra parašė:
Sveikinu!! ramiu nakteliu
Venerra parašė:
Sveikimai 🤗💐 Taip smagu apie tokius gindymus skaityti 😄
amberiukas parašė:
As tai i visus savo buvusius rubus telpu 🙄 aisku apsitempia, bet megztukai visi tinka. Turiu tik vienas tympas ir dzinsus nestukiu, dar i suknele viena lendu, o pal…
Į kai kuriuos ir aš dar telpu, bet dauguma jau ties pilvu pasikelia ir matosi pilvo apačia plika 🙈
satyriuke parašė:
As toki dzemperi turiu siltesni, tai uzsisegu dar ji, jis apsitempia bet nieko, tinka dar 😂
Aš tai vilnonį kardiganą turiu, vyras vis šaipėsi, kad bulvių maišas ten, o dabar kaip gerai, bent jį galiu į lauką užsimesti vietoj striukės, dar tinka visai, jeigu pilvas daugiau neišdidės 🙈
Lenauriene parašė:
Seip mano dydis S, bet kadangi as nepernesu šalčio, tai jau rugpjucio pr pirkau vyriska liemene L dydžio, ir moteriska palta 40 dydziošiandien su tuo paltu vaik…
Kaip gerai, aš tai galvojau ištempsiu kažkaip tą rudenį, bet žiūriu, kad sunkiai sekasi 🙈 Ir jokių pilvo maudimų ar kitokių ženklų, kad artėtų gimdymas 😄
Venerra parašė:
Sveikinu⚘
Ar pirmas vaikelis ir taip lengvai?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai