Kanele parašė:
Sveikinu⚘
Ar pirmas vaikelis ir taip lengvai?
Ačiū!❤️ Taip, pirmas. Tikrai nesitikėjau, kad viskas taip lengvai ir sklandžiai įvyks🥰
Kanele parašė:
Sveikinu⚘
Ar pirmas vaikelis ir taip lengvai?
Ačiū!❤️ Taip, pirmas. Tikrai nesitikėjau, kad viskas taip lengvai ir sklandžiai įvyks🥰
Beatrissss parašė:
Clogin putas naudojau ir dabar nusipirkau 2 vnt ir akcija buvo gintarineje vaistineje gal ir dabar yra
Gintarinėje nemačiau, bet šiokia tokia akcija Eurovaistinėje yra, 9,74 eur., gal kam aktualu bus 😊
GiedreG parašė:
Sveikinimai jau turincioms dziaugsmelius, as mnaiua jau man ir eile sia nakti bus, nes su tarpais tokiais maudimas vis buvo puse nakties bet praejo 😑..
nikinani parašė:
Du vaikus pagimdžiau po termino, 41 sav.guldė į patologiją, ten pora dienų po priežiūrą. Po to vedėjas darė tokį ale kaklelio apžiūrą_ masažą, manęs atsiklausius ar…
Bet jums norėjosi myliukų??? Nes man taip viską veržia, kad vargu, ar būtų malonu... Ir dėl vandenukų man dar klausimas, gi kai žiūri per echo, ar gali matyti, kiek jie skaidrūs? nes jaučiu tik gimdant jau matyti, ar jie žali jau, ar dar švarūs...
Selya parašė:
Man Vilkaitienė kartais tokia abejinga atrodė, kelis kartus nuo pradžių sakiau, kad nepatinka mano išskyros, nes jos tokios su spalva, ko neturi būti, tai vis sakė,…
Man Vilkaitienė pasirodė su didesne patirtimi, Juzelskytė maloni, bet man tokia pradedanti kažkodėl atrodo. Tik man vis vaduodavo ji Vilkaitienę, tai galvojau, gal apylinkę jos sumažino ar ką, nes pabaigoje išvis kortelėje kaip prižiūrinti daktarė ji atsirado, nieks nieko nepaaiškino, tai buvo staigmena sužinoti apie jos dekretą
Nors abi viską visada pažiūrėdavo, tikrai neturiu jokių nusiskundimų. Aš apskritai norėjau pas Tumėnę lankytis, bet pas ją nebuvo vietų, labai užimtumas didelis, tik echo ji man darė išsamias dvi, tai labai labai atidi ir super daktarė! O dėl termino man buvo rugsėjo 30, pagal echo spalio 3, vis dar laukiu
Gimdyt irgi planuoju VGN, bet nesitariau iš anksto, o jūs tariatės?
Venerra parašė:
Labai smagu girdėti tokią patirtį
Ssssaulute parašė:
Sveikinimai ! ❤️🥰💐 o palata patys dave ar imet tiesiog mokama? Nes pati ruosiuosi gimdyti Antakalnyje ir svarstau apie privacia palata. ;) ir ar pries vaziuojant sk…
Ssssaulute parašė:
Sveikinimai ! ❤️🥰💐 o palata patys dave ar imet tiesiog mokama? Nes pati ruosiuosi gimdyti Antakalnyje ir svarstau apie privacia palata. ;) ir ar pries vaziuojant sk…
Dekoju💙 neskambinom, tiesiog ejom y priimamajy ir iskart uzejus y gimdykla pasakem kad noresim privacios ir pastate y eile 😀
AmriK parašė:
Merginos, priminkit prašau, einant gimdyt tik leliui reikia paimt kojinytes, kepurytę ir pampį? O sau reikia kažką paimt, ar nieko? Ačiū iš anksto!
Žiūrint kur gimdysit, kai kur beveik viską duoda 🙂 Aš gimdysiu Vilniuje, dar svarstau kur, tai mažyliui drabužėliai, kepurytė, kojinytės ir pampis, sau naktiniai, pampis, guminės šlepetės ir dar chalatą įsimečiau, nes praeitą kartą mane šiek tiek šaltis krėtė, norėjosi kažkuo apsigaubti 🙂
Sveikos merginos.
As su tokiu klausimu i jus kreipiuosi, gal zinot kaip kurioj lietuvos ligoninej dabar yra su vyro dalyvavimu ir pasilikimu privacioje palatoje kartu su mama ir kudikiu po gimimo? siauliuose kiek girdejau kalbas beleidzia tik gimdyme buti, o kaip kitur?
Kisulita parašė:
Žiūrint kur gimdysit, kai kur beveik viską duoda 🙂 Aš gimdysiu Vilniuje, dar svarstau kur, tai mažyliui drabužėliai, kepurytė, kojinytės ir pampis, sau naktiniai, p…
Aš irgi Vilniuje. Bet tai, ką išvardinot į pačią gimdyklą nešitės? Nes šiuos daiktelius planuoju turėt, bet palatoj po gimdymo. Sakot paduot sesutei kartu su leliaus kojinytėm, pampiu ir kepuryte?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai