2020.09.23 18:12 (prieš 6 m.)
Saulute@ parašė:
Merginos kam neseniai echo dare? Gal irase galvytes apimti? Mano lelytes jau yra 37cm,susimasciau cia didele ar normali galvyte.
Mano sūnus kai gimė buvo apimtis 38cm, tai sakė didelė galva. Na ir dabar jo galva didelė. Bet mes su vyru taip pat didziagalviai, tai kitaip nebus
Farmakoluge parašė:
Ne viena Jūs. Lankiausi 4 dienas. Visas skyrėsi gydytojai. Visi buvo rezidentai. Kaip čia kažkas rašė jie irgi yra gydytojai.. Na bet čia neissiplesiu. Tai dabar g…
Mane nesenai gulde į VGNpatologinį, tai priėmė rezidente, tyrimų neišrašė, akušerė po to visko prašė, nes jau žinojo, ko reikia. O pirmojo vaiko gimdyme irgi dalyvavo ir gydytoja, ir rezidente, tai kai prakirpinejo vandenis, rezidente užkabino vaiko galvyte, buvo šašas ir per stipriai susiuvo. Kadangi po 10 dienų skausmas nemažėjo, tai nuvykau pasitikrinti, sakė per stipriai siūlė suveržta buvo. Aišku, aš pati pasirašiau, kad gali jie dalyvauti, nes jiems irgi reikia išmokti, bet tokie dalykai nelabai skatina vėl pasirašyt. Bet aišku, manau vistiek geriau nei Santarose. Teko ir ten pabūti, susidurt su rezidentais, tai nekokia patirtis, įmesti jie ten ir kapanojasi. Bet kuriuo atveju rinksiuosi VGN.
Dnnk parašė:
Vaikas atnesa visokiu jausmu - tikrai labai daug laimes, bet kartu ir issukiu, su kuriais vieniems lengviau susitvarkyti, kitiems sunkiau. Tad tikrai nereikia nusit…
Pritariu Jums. Vaikas yra gyvenimo mokykla. Ir visko tikrai būna. Ypač pirmakartems mamoms. Dabar aš jau į viską žymiai paprasčiau žiūriu, bet teko daug ko praeit