2020.10.05 13:23 (prieš 3 mėn.)
Sveikutes
Vis paskaitydavau Jusu foruma,bet taip ir neprisiruosdavau nieko parasyti,o vat siandien noreciau issipasakoti
Visu pirma, nuosirdziai sveikinu visas pagimdziusias ir linkiu kuo greiciau pasimatyti su savo dziaugsmeliais visoms busimoms mamytems
Esu is Vilniaus, turiu 5-meti rugsejinuka,o dabar laukiuosi spalinuko
Siandien terminas,bet apsilankius pas gydytoja, supratau,kad bus panasus scenarijus kaip su pirmagimiu
Pirmagimi pernesiojau savaite,nebuvo jokios gimdymo veiklos, nepadejo nei membranu atskyrimas Santariskese nei myliukai su vyru-teko skatinti,nes vandenys jau buvo pazaliave. Siandien gydytoja patikrino man kakleli rankiniu budu bei padare echoskopija,tai isgirdau,kad kaklelis dar ilgas,nors vaikutis jau isistates ir ruosiasi gimti. Vakarais kaip ir jauciu paruosiamuosius,bet kaip ir kitos mamytes cia raso- atsigulu, uzmiegu ir viskas praeina.. Vandenu dar pakankamai daug,bet viskas normoje. Vaikutis atitinka 40 sav. Echoskopas parode 4100 g,bet gydytoja sake atsizvelgti i 600 g paklaida,tai manau,kad i mazesne puse,nes pirmagimis gime 50 cm ir 3220 g. Manau,kad sis vaikas ir gims siek tiek didesnis,nes ir pilvas mano didesnis nei su 1 nestumu bei turiu diagnozuota GD,ko su 1 nestumu neturejau
Aciu D nereguliuoju su insulinu,nes praktiskai niekad man nekilo cukrus-tik kartais rytais,bet pavyko issisukti su dietomis,tai leido man pernesioti dar savaite. Turiu israsyta siuntima gimdymu,jei per savaite niekas nepajudetu. Si karta irgi ruosiuosi gimdyti Santariskese. Tik nezinau,kaip bus su priemimu,nes daktare pasake butu gerai pasirodyti Santariskese iki savaitgalio,jei niekas nepajudetu, kad pamatuotu vaikui tonus ir pan. Dabar ir apie Santariskes daug rase,bet gal atsizvelgs i siuntima,nes daktare jame paminejo apie GD na ir daug man si karta rado streptokoko (su pirmagimiu irgi aptiko),tai truputi pergyvenu
Panasu,kad ir sis pilvelio gyventojas yra labai principingas kaip vyresnelis brolis ir nesiruosia gimti termino data
Maciau cia viena mamyte rase,kad abudu berniukus pagimde po 41 sav.su skatinimu,tai itariu ir manes laukia tas pats scenarijus,nors taip noretusi,kad antras gimtu naturaliai...
Zodziu, gyvenu laukime
reikes sia savaite issveisti namus
. Gal reikalai kazkiek pajudes (su pirmagimiu nepadejo nei namu sveitimas nei vaiksciojimas pirmyn atgal laiptais i 5 auksta
)