Mano gimdymas nėra baisiai baisus, nesakau, kad ir labai lengvas
kai pirmas nėštumas, viskas baisu ir nežinoma, tai ataikėlus naktį radau kraujo, pakėliau vyrą, sakiau, kad greičiausiai jau gimdysiu, susirinkom daiktus, nuvežėm šuniuką savo pas sesę ir į ligoninę. Apie 11 prasidėjo sarėmiai, suleido vaistų, nuo kurių galva tokia lengva pasidarė, atrodo net skausmo nebejauti. Tai tuo metu vyras sakė dar ir pamiegot suspėjau apie pusvalanduką
po vaistų veikimo vėl viską pradėjau jaust, šnekėjau su šventaisiais, kol nesuleido epidiūro. Man,asmeniškai, nepasakyčiau, kad jis padarė kažkokį didžiulį vau, nes per patį gimdymą jį atjungia, kad jaustusi sąrėmiai. Tai aš ir ant kamuolio šokinėjau ir ant vienos pusės gulėjau ir ant kitos, kol galiausiai 18:47 gulėdama ant stalo prakirpta išstūmiau. Vyras kirpo virkštelę, uždėjo man ant krūtinės ir o Dievai kokia laimė!! Jei gerai pamenu, dar po 15 min reikėjo placentą išstumt, bet ten iš vis nieko sudėtingo
ir prisiekiu, po 30 min sakiau, kad pasiruošus gimdyt dar. Po visko, aš atsistojau, nuėjau po dušu išsiprausiau ir tada jau nuvežė mane į palatą. Ką atsimenu su didžiausiu skausmu, tai tą vietą, kurią kirpo ir kaip 2 savaitės išnyko iš mano gyvenimo. Gulėt skauda, sedėt skauda, eit skauda, vaiką pakelt skauda. Vienintelis košmaras, kurį atsimenu iš gimdymo
ai, ir dar po gimdymo labai drebėjau ir buvo šalta, net neįsivaizduoju kodėl
gimdžiau antakalny, visas personalas buvo ant tiek tobulas, kad neturėjom nei vieno priekaišto nei gimdymo metu, nei po jo
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus