Lapa parašė:
Dopleri? Kai uzbanguoja istikinimas o gal kas negerai. O jus? 😇🙄
Vakar pirma karta paklausiau,panika turim vis pateplioju
Lapa parašė:
Dopleri? Kai uzbanguoja istikinimas o gal kas negerai. O jus? 😇🙄
Yavrum parašė:
Kasdien paklausau sirdeles
Greta63 parašė:
Butu neblogai sužinoti vaistu pavadinima 🙂
Metoclopramid polpharma, bet jie receptiniai. Yra ir leidžiami, bet aš tabletes geriau tai visiškai nepykina kažkur 5-6val
Latentimage parašė:
Aš kas antrą dieną paklausau ir būnu rami 😊
Bet koks jausmas geras kai girdi ir zinai kad viskas gerai
Coda parašė:
Aš kaip ir galvoju ar bus kur Cybex Priam apžiūrėti 🤔 nors turiu nuo sūnaus Stokke Trailz, bet lyg ir nebenoriu jo.
Nebuvo. Nuvaziavau i "Vaikuti" ir pardaveja ramiai pasake, kad vaziuociau i Vilniu apziuret, nes sitokie vezimai ne Siaulieciams. Zodziu, supratau, kad mum jie per brangus ir net neveza i Siaulius. 😁😁
Believe96 parašė:
Nebuvo. Nuvaziavau i "Vaikuti" ir pardaveja ramiai pasake, kad vaziuociau i Vilniu apziuret, nes sitokie vezimai ne Siaulieciams. Zodziu, supratau, kad mum jie per …
Stokke tai dar galima rasti babycity Siauliuose. O Vaikutis pagrinde turi tutis vezimukus
naujamama020 parašė:
Stokke tai dar galima rasti babycity Siauliuose. O Vaikutis pagrinde turi tutis vezimukus![]()
As ieskau cybex. Tai buvau babycity, ten nera, o Vaikutyje uzklausiau, tai man toki atsakyma ir dave, kad ne Siauliam tokie vezimai ir nei vienoj Siauliu parduotuvej nerasi gyvai apziuret, reikia vaziuoti i Vilniu. 😁
Believe96 parašė:
As ieskau cybex. Tai buvau babycity, ten nera, o Vaikutyje uzklausiau, tai man toki atsakyma ir dave, kad ne Siauliam tokie vezimai ir nei vienoj Siauliu parduotuve…
Nu jo...😀
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai