Domignes mama parašė:
Ar jūsų leliukai juda kai naktį pargrįžtate iš wc ir atsigulat?ar būna kad taip ir užmiegat jiems nejudant? 🙄🤔 Ar ryte kai nubundat, leliukas iškart juda ar būna ka…
Įvairiai būna 😊 : į wc naktį einu kokius 3-8 kartus tiesą sakant, tai ne po kiekvieno jų leliukas jaučiu, kad kruta, bet tikrai būna, kad grįžtu ir jaučiu (kartais vis keli krustelėjimai ir ramus, o kitais kartais malasi ir spardosi ilgiau daug).
Man vakarais prieš miegą dažniausiai pasiautėja mažius, tenka laukti kol nurims 😃 bet būna ir tokių atvejų, kai visai nė judesėlio prieš užmiegant.
O ryte bent man dažniausiai po to kai atsikeliu dar valandą-dvi visiškai ramus būna 😃 po to jau tik po truputį judėti pradeda 😇
O apskritai, aš su savo gydytoja dėl judesiukų kalbėjausi, nes būdavo man jau ir, kad pusdienį nė krust, o po to malasi ir pan. Tai buvo neramu - paaiškino, kad viskas gerai ir vadinasi toks vaikas tiesiog yra, sunerimti reikia tik tada jeigu pasikeičia kažkas nuo to kaip įprastai judėdadavo (na mano atveju, pavyzdžiui, jei tarkim ilgiau kaip pusdienį nejudėtų) 😉

Bet vėlgi, kasdien stengiuosi vaikščioti, jei bent 5-6k žingsnių nueinu, kojos vakare ramios.