_Eglė_ parašė:
Sveikutės, aš testą pasidariau kai jau turėjo baigtis mm, bijojau, kad tiesiog vėl vėluoja ir teigiamas. Tai mano antras nėštumas, pas gydytoją tik 19 d., labai lau…
Sveikinimai 😍🙏🎈
_Eglė_ parašė:
Sveikutės, aš testą pasidariau kai jau turėjo baigtis mm, bijojau, kad tiesiog vėl vėluoja ir teigiamas. Tai mano antras nėštumas, pas gydytoją tik 19 d., labai lau…
Sveikinimai 😍🙏🎈
MamytėG parašė:
Labas Mergaitės,
Jungiuosi prie Jūsų 🥰😇😊
Labas, sveika prisijungus 🙏😍🎈
nekantruolė parašė:
Labas, sveika prisijungus 🙏😍🎈
Labas, ačiū 😍
@arune parašė:
Mano savijauta kolkas gera, siek tiek krutine jauciasi. Dirbu fiziska darba, tai labai nerimauju, kad tik viskas butu gerai. 🙏
Kaip mastot su darbu daryt?
As dirbu ligoninej, tai irgi fizisko darbo nemazai... o dar reik kokiu 4sav palaukt, nenoriu dar sklebtis
KKristina parašė:
Sveikos, ar yra Klaipėdos nėštukių? Pas ką lankysitės, kas prižiūrės jūsų nėštumą? 🤰❤️
Esu is Klaipedos. Einu pas Šatku, nes ir anksciau pas ji buvau. Bet uzsiregistravau 12sav echo pas Gruzdiene, nes sake lb gera aparata turi ir konsultuoja gerai
taniushik parašė:
Kaip mastot su darbu daryt?
As dirbu ligoninej, tai irgi fizisko darbo nemazai... o dar reik kokiu 4sav palauk…
Mano toks darbas, kad nelabai kas pasikeistu jei ir uzsiminciau apie nestuma.🥺 Virsininkai nera supratingi... 😔Stengiuosi pati kiek galiu, leciau dirbti, nekilnoti labai sunkiai.
taniushik parašė:
Sveiki visiems naujokiems! Linkiu grazaus laukimo ir stipriu zirniuku!
Labas, mano savijauta sakyčiau tikrai nebloga bent jau kolkas 😍 būna pamaudimai pilvo aoačioj, bet tai normalu. Krūtinė išsipūtus ir skausminga, bet jau pripratau 😊 tik va būna naktų kai nemiga kankina, jei užmiegu anksčiau, tai vidurį nakties prabundu ir nebegaliu užmigt jelias valandas 😳 Džiaugiuosi, kad dar nepykina, tikiuosi ir nepradės 🙊✌🤗🤰
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai