mindelytea parašė:
n
Jo kas pradeda 4-5 mėnesių tai tikslas yra ne pavalgyti, o susipažinti su maisto produktais, pažiūrėti kaip reaguoja..o jau nuo 6 mėnesių galima pilną vieną maitinimą daryt..bent jau man taip gyd sakė ir mes taip darom
mindelytea parašė:
n
Jo kas pradeda 4-5 mėnesių tai tikslas yra ne pavalgyti, o susipažinti su maisto produktais, pažiūrėti kaip reaguoja..o jau nuo 6 mėnesių galima pilną vieną maitinimą daryt..bent jau man taip gyd sakė ir mes taip darom
JonVytė parašė:
Mamytės, aišku čua kiekvienos reikalas, bet kas Jums sakė, kad nuo 5 mėn. galima mėsą duoti? Kaimiška nrkaimiška, mėsa rekomenduotina tik nuo 8 mėn. Jūs žiauriai ap…
Mums gydytoją davė mitybos planą su rekomendacijom, ten taip rašo. Pasotikiu gydytoją.
Aisteeja parašė:
As kazkaip kaip ir su pirmagimiu laukiu 6men ir tik tada pradesiu primaitinima, dabar tik MP. Bet skaitydama kiek jau jus visko duodat ragauti blogai pasijauciau, g…
Kodėl Jūs galvojat, kad blogai darot?
Aš pirmagimę kaip ir Jūs matinau ir su šitu tas pats bus. Čia kaip ir su skiepais, kiekvieno teisė rinktis kaip elgtis. Bet Jūs tikrao nesielgiate blogai ir Jūs ne viena.
AgBn parašė:
Jau naudojat sportine dali vezimo? Maniske dar telpa i lopsi, bet bando riestis, malasi labai 😁
Man irgi del sportinuko idomu pasidare.. gal jau galima juom naudotis? Ar reikia palaukti kol ismoks sedeti? Jeigu pusiau sedima pozicija padaryt
Tai nei čia forume, nei literatūroj niekas nekalba apie primaitinimą nuo 4 mėn maitinant MP. Jei tik pieno užtenka ir viskas gerai, tai tik į sveikatą ir aukit laimingi be visų tų moliūgų ir košių
Planavau ir aš po šaukštelį po du žaisti, pažindinti. Bet jei vaikui skanu, jis tik am am, šypsosi, džiaugiasi, kai pamato, kad jo šaukštelį ir indelį imu, tai kodėl neduot? Pradėjo po truputį nuo 4 mėn., tik vis matydavau, kad nori dar, todėl pamažu didinau kiekį. Gauna tuos produktus, kurie nurodyti pagal amžių. Pagal Kurpienę porcija išvis milžiniška - 30ml+30ml*svoris. Tai jei vadovausimės šiuo šaltiniu, mano vaikas nei vieno valgymo metu porcijos nesuvalgo
Galima būtų laikyt, kad jos rekomenduojamą porciją suvalgo per du kartus.
O ir šaltinių ką duoti, kaip ir kiek yra begalė ir skirtingų. Kažkas kėlė šiandien foto, kad pradėt nuo morkos (kuri dažnai alergiją sukelia) ir bulvės (kuri sunkiai virškinama)
Kaip ir čia forume pasidalintas gydytojos patarimas vengt pirmiems ragavimams spalvotų daržovių
Kažin ar gydytoja bent žino, kodėl daržovės spalvotos ir ką reiškia skirtingos jų spalvos.
Kiekviena iš mūsų darom taip, kaip atrodo teisinga - kažkas migdo nakčiai 19, kažkas 22 val., kažkas miega kartu, kažkas atskirai, kažkas rodo TV, kažkas skaito pasakas, kažkas maudo kasdien, kažkas kartą per savaitę. Joki literatūra neapibrėš kaip geriausia konkrečiam vaikui ir jo mamai
Nayra parašė:
Tai nei čia forume, nei literatūroj niekas nekalba apie primaitinimą nuo 4 mėn maitinant MP. Jei tik pieno užtenka ir viskas gerai, tai tik į sveikatą ir aukit laim…
Pritariu! 🌸
Red_Flower parašė:
Man irgi del sportinuko idomu pasidare.. gal jau galima juom naudotis? Ar reikia palaukti kol ismoks sedeti? Jeigu pusiau sedima pozicija padaryt
Aš kasdien galvoju, kad jau rytoj tikrai pakeisiu į sportinę dalį, bet diržai... Man reikalingas vežimas miegojimui kieme, tai paguldytas žioplinės, vertins pokyčius, o ne miegos😄 Tai dar tempiu laiką. Sportinam vežime ta padėtis, kad ir pusiau gulima, nėra ergonominė (bent jau Hartan), kaip pvz gultukų ar autokėdutės, tai manau, kad reiktų ribotai tokioj padėty būti
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai