JonVytė parašė:
Bet aš Jūsų vyro pozicijos tai nesuprantu...ne man komentuot apie jį, nepažystu, bet labai blogai yra palikti savo moterį, vaiką ir kažkur išvažiuot...
As jam vakar parasiau, kaip isvaziavo, kad jis niekuom nesiskyria nuo tu, kur padaro ir palieka. O dar norejo antro vaiko. Gerai, kad nepasidaviau jo itakai ir nesutikau. Sedziu dabar ir mastau, kaip reiktu gyvent su dviem vaikais, kai absoliuciai nieko neturi.
Bijau kazka daryt, prasyt kazkieno pagalbos, bijau, kad gali atimt is manes vaika, nors ir neesu asociali, esu tvarkinga, gal net ir per daug, sakyciau labiau pedante, turiu besiserianti suni, tai kasdien po pora kartu namus tvarkau, nesu nei alkoholike, nei dar visokia kitokia, aisku, issilavinimo neturiu, mokykloje buvau tingine, tai turiu tik vidurini issilavinima, nors aplinkiniai ir sako, kad esu gabi ir galeciau dirbti grozio sferoje.
Na, reikes kazka mastyt, pirmiausia paauginsiu vaika, jei leis finansai isleisiu i darzeli, o pati suksiuos kazkaip, vardan vaiko geresnes ateities. Sunku bus, bet manau, kad mes moterys stiprios ir neprapultumem ne pro kur.