LaDona parašė:
Tai gal ir mums tada 😄 nors ir antras vaikiukas, bet tikrai kažkaip pasimečiau 😄
Suejus 6men, vizitai buna poto kas tris menesius iki metuku
LaDona parašė:
Tai gal ir mums tada 😄 nors ir antras vaikiukas, bet tikrai kažkaip pasimečiau 😄
Suejus 6men, vizitai buna poto kas tris menesius iki metuku
ausrytester parašė:
Ar yra kam dar vis neprasivėrę latakėliai akių ir ašaroja bei karts nuo karto puliuija?
Taip, mums.
Pievos parašė:
Pirmą kartą girdžiu apie latakėlių neprasivėrimą. Galvojau, kad vis kokia infekcija atsinaujina. Gal išties kitur problemos ieškot.
Jeigu daznai akys buna uztrsiskanojusios po miego, ttina akis. Greiciausisi tai uzsikise akiu latakeliai. Seimos gydytojas turetu siusti pas vaiku akiu gydytoja. Ten, lasina fluorasencini skysty ir mato ar prsbega, ar uzsikise.
aistte.s parašė:
Man mamuko nlb irgi valge, matyt del grudeliu, taibas sumaisau su cukinija ir tada suvalgo
Mamuko tik grikių bandėme. Max 3 šaukštelius suvalgo. Man pačiai jos koncistencija nelabai patinka.
Kurios maitinat mp - ar pradėjus primaitinimą, nepadažnėjo maitinimai naktį? Mano keldavosi jau tik kartą, o pastaruosius 2 mėn. po kokius 4 kartus, žodžiu, kaip pirmą mėn.
Nika77 parašė:
Mamuko tik grikių bandėme. Max 3 šaukštelius suvalgo. Man pačiai jos koncistencija nelabai patinka.
Pas mane atvirksčiai, kaip tik geriau miega naktim nuo 5.5mėn. Bet vakar skaičiau, kad 8-10mėn būna miego regresas vėl..tai jaučiu, kad ne ilgai džiaugsiuosi. Nes per 3-4mėn miego regresa keldavosi kas 40min 🥲
aistte.s parašė:
Taip, mums.
Mes lankėmės 3 mėn. Jai bega ašaros bet dalinai tik prasivėre. Bet sakė sugrįžti jei nepraeis 8-9 mėn. Pirmagimei irgi taip buvo bet jai praėjo iki 4 mėn. Tai galvoju gal kam kokiu kitokių gydymų patarė ? Nes darom masažiuka ir aišku vokų higiena neribota kieki per dieną, ir kai puliuoja tobrin lašiukai d. Bet jau 7 mėn ir nejaučiam pagerėjimo. Tai sakė 8 mėn siųs pakartotinai. Labai nesinori tos procedūros norėtusi savaime, kad praeitu.
Nika77 parašė:
Na, mes 2 men tik ismiegojom po 8 val nakti dvi savaites. Prisigyriau visiems, o poto kas dvi val nakti
taip iki db
ausrytester parašė:
Mes lankėmės 3 mėn. Jai bega ašaros bet dalinai tik prasivėre. Bet sakė sugrįžti jei nepraeis 8-9 mėn. Pirmagimei irgi taip buvo bet jai praėjo iki 4 mėn. Tai galvo…
Mes irgi taip pat darome
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai