Bugiwugi parašė:
Maniškė irgi uogas kerta, šiandien su malonumu gervuoges ragavo 😀
Stebuklingai tik veidas ištepliuotas 😁
Bugiwugi parašė:
Maniškė irgi uogas kerta, šiandien su malonumu gervuoges ragavo 😀
Polarbear parašė:
Suvalgius visą uogą balti marškinėliai tokiais nebebuvo 😀
Bugiwugi parašė:
Suvalgius visą uogą balti marškinėliai tokiais nebebuvo 😀
Kaip skalbiat baltus rūbelius?!
Nebeišskalbiu! Net atmirkius su vanishais ar actu :/ nors dar nebandžiau skalbt kelių rūbelių - vandens eikvojimas... pas mane visada mažiausiai pusė būgno.
Veee parašė:
Žinokit ne jus viena tokia,pas mane irgi tas pats,vyras grįžta kas 1,5 mentai visada visur su vaiku :)) O nakti irgi keliasi daznai :)) palikt irgi nera kur :)…
Aš išvis 1 gyvenu, o vaikų ne vienas. Viską pati pasidarau, net tuos"vyriškus "darbus. Ačiū Dievui, leliukas ramus, naktį ismiega neprabusdamas..
Eglė90 parašė:
Kiek laiko išmiega jusu vaikai pietuku? Mes neilgiau 40 min ir taip jau nuo 4men miego regreso, ar kazkada tas pietu miegelis pailges? Atrodo nieko kito per diena …
Nepanikuokit,mano mikdosi valanda o miega vos 10 min 🤣 tai mane tiesiog nuzudo 🙈
Eglė90 parašė:
Kiek laiko išmiega jusu vaikai pietuku? Mes neilgiau 40 min ir taip jau nuo 4men miego regreso, ar kazkada tas pietu miegelis pailges? Atrodo nieko kito per diena …
Pas mus irgi po 35-40 min miega. Jeigu vezime, tai imanoma uzsupti dar 40ciai minuciu. Arba jeigu lovoje salia jo guliu kartais irgi pavyksta uzglostyti
Polarbear parašė:
Mūsiškiam labai uogos patinka, o šilauogės ypatingai, dar patinka slyvos ir agrasta, bet jų bijau daug duoti 😉
O kaip duodate uogytes? Perpjovus ar sutrynus?
Evavava parašė:
Pas mus irgi po 35-40 min miega. Jeigu vezime, tai imanoma uzsupti dar 40ciai minuciu. Arba jeigu lovoje salia jo guliu kartais irgi pavyksta uzglostyti![]()
Išspaudžiu agrastų minkštimą, žievelės neduodu, man atrodo ji dar kietoka, o kitas su šakute sutrinu.
Su miegu tas pats jeigu neuzsupti "antram raundui" išmiega po 30-40 min, o "užsupti" pavyksta tik ant papulio.
Vežime išvis dažniausiai tiesiai iš miego atsisėda kaip iš po vandens ir neduoda jokių šansų...
Leomama parašė:
Nebeišskalbiu! Net atmirkius su vanishais ar actu :/ nors dar nebandžiau skalbt ke…
Tai aš net neturiu minties atskalbti vaiko rūbų 😀 arba dedu tokius, kad nebūtų gaila, arba jei dedu gražesnius, tada neduodu valgyt konlabai teplaus.
Tokių dalykų kaip vanish net sau nenaudoju, vaikui juolab.
Leomama parašė:
Nebeišskalbiu! Net atmirkius su vanishais ar actu :/ nors dar nebandžiau skalbt ke…
Bandykite kol šviežios dėmės, užpilti verdančiu vandeniu. Man ir rankšluostuko burokėlių dėmes išvalė taip. Aišku po to vistiek standartiškai praplauti reikia.
Leomama parašė:
As tai iskart skalbiu su ukiniu muilu ir paskui dar skalbimo masinoje su kitais rubeliais. Beveik visi atsiplove
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai