ieva6891 parašė:
O tai kiek tu išskyrų pas jus, kad jau kiek daugoka? 🤔 Pas man irgi daug. Bet kai ėmė tepinėlį dėl streptokoko, pakomentavo, kad išskyros normalios ir tiek žinių. B…
😮 Nesu naudojus ikloto per visa nestuma.
ieva6891 parašė:
O tai kiek tu išskyrų pas jus, kad jau kiek daugoka? 🤔 Pas man irgi daug. Bet kai ėmė tepinėlį dėl streptokoko, pakomentavo, kad išskyros normalios ir tiek žinių. B…
😮 Nesu naudojus ikloto per visa nestuma.
Pavasarinis parašė:
Taip, šiandien nuo šešių vakaro jau gims skorpionai. Tačiau, kas domisi giliau suprantate, kad tai yra TIK saulės ženklas, kuris nieko nenusako beveik. Reikia žiūrė…
O taiip! Mano pačios ascendentas yra skorpione, tai daug žmonių mane taip ir mato.
Šiaip man žavu ta skorpioniška, transformaciją nešanti mistinė energija, jei tik ji yra subalansuota, o ne chaotiška, visa griaunanti.
Gimle parašė:
O taiip! Mano pačios ascendentas yra skorpione, tai daug žmonių mane taip ir mato.Šiaip man žavu ta skorpioniška, transformaciją nešanti mistinė energija, jei ti…
O geras! Tikrai taip, jeigu mokate ją valdyti - subalansuoti, tai nuostabi, mistinė ir labai stipri energija. Esate stiprus žmogus
Sveikos
Šiandien lankiausi pas ginekologę dėl bgs tyrimo. O ji manęs paklausė tokio klausimo: "ar nekrypuoji?". Gal galite mane apšviesti, ką toks klausimas reiškia? Buvau su aukštakulniais, bet su jais vaikštau normaliai kaip visada. Ar turėčiau vaikščioti kažkaip kitaip? Ar jūs vaikštote kitaip nei įprastai? 🤔
N1c4 parašė:
SveikosŠiandien lankiausi pas ginekologę dėl bgs tyrimo. O ji manęs paklausė tokio klausimo: "ar nekrypuoji?". Gal galite mane apšviesti, ką toks klausimas reiš…
As kiek girdejus, nestumo metu nera tinkama avalyne aukstakulniai.
Dar vienas aspektas kad svorio centras pasistumia nestumo metu, todel ir iprasta avalyne tampa sunkiau vaiksciot..
smile_iuke parašė:
As kiek girdejus, nestumo metu nera tinkama avalyne aukstakulniai.
Dar vienas aspektas kad svorio centras pasistumia nestumo metu, todel ir iprasta a…
Kažkaip net nesusimąsčiau, kad gali būti netinkama, atrodo koks skirtumas kokie tie batai.. Man su plokščiapadžiais visiškai nepatogu vaikščioti. Bet čia turbūt pripratimo reikalas 🫢
N1c4 parašė:
Kažkaip net nesusimąsčiau, kad gali būti netinkama, atrodo koks skirtumas kokie tie batai.. Man su plokščiapadžiais visiškai nepatogu vaikščioti. Bet čia turbūt pri…
Oj as irgi visa gyvenima laksciau ant aukstakulniu. Bet pakeitus darba, pradejau tik su kedais vaiksciot. Tai pradziai aisku keista buvo. Lyg atgal griuciau. Bet su laiku pripratau. Aisku turiu aukstakulnius ir labai laukiu kada vel uzsidesiu 🤗
N1c4 parašė:
SveikosŠiandien lankiausi pas ginekologę dėl bgs tyrimo. O ji manęs paklausė tokio klausimo: "ar nekrypuoji?". Gal galite mane apšviesti, ką toks klausimas reiš…
As tikrai krypuoju kaip pingvinas 😂 nzn kodel, bet tiesiog pasikeite eisena. Siaip is salies visada matosi, kai eina nestuke su dideliu pilvuku.
pirmeiga. Pasiule apsukima, po 2 sav., nuo 37 sav., jau talonai per velai, sake po 37 sav. tiesiai i nesciuju priimamaji vaziuot ten, apziures ir skirs data greitai.
Truputi dar paaugom 2071
Siandien lygiai 35 sav., man pagal augima skaiciuoja, su suletejimu, tai realiai 32+4/5
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai