Mamukas777 parašė:
Ką tik kamštis išėjo, kada tikėtinas gimdymas, turint omeny, kad dabar 40+3![]()
Parašykit vėliau kuo tai baigėsi
Mamukas777 parašė:
Ką tik kamštis išėjo, kada tikėtinas gimdymas, turint omeny, kad dabar 40+3![]()
Parašykit vėliau kuo tai baigėsi
Man tai tęsiasi keisti simptomai, nežinau kaip juos vertint, nematau kad kam nors panašiai būtų?
Atsigulus miegui man pradeda mausti, deginti čiurnų kauliukus ir aplink bei kartais blauzdos raumenis suskausta ir taip visą naktį. Kaip čia suprast? Dienos metu nieko panašaus, tokių simptomų ankščiau neturėjau, čia pastarosiom savaitėm.
Laurita1 parašė:
Nugaros apačios gėlimas ner dar stiprus bet šis tas vyksta, mažum per naktį kas nors daugiau įvyks.
O tik nugarą skauda ar kažkoks kitoks tas skausmas? Sorry,gal keistai skamba,bet niekaip nesuprantu,kaip tų sarėmių nepražiopsot😁
Kadushke parašė:
Aš šiandien dieną praleidau pirkdama Kalėdines dovanas. 🙂 taip palengva, iš lėto visur - mane visi tik lenkia 😂😂😂 net juokas pačią paėmė - anksčiau pati neramiai tr…
Šiandien ir aš apsiprekinau, bet kai grįžau namo jau buvo ne kažką. Suėmė nugarą ir pusiaują. Tai teko klijuotis pleistrą nuo skausmo. Pasirodo, daugiau nešioti negaliu, nes iškart suima nugarą bei pusiaują. Laimei skausmas atslūgo.. Dabar sau ramiai guliu ant šono ir knygą skaitau ir pasižiūriu kaip kitos laikosi.
Bumse parašė:
Šiandien ir aš apsiprekinau, bet kai grįžau namo jau buvo ne kažką. Suėmė nugarą ir pusiaują. Tai teko klijuotis pleistrą nuo skausmo. Pasirodo, daugiau nešioti neg…
Dirzo nesidedat?as tai ilgesniems pasivaiksciojimams deduosiu,nes nugara iskart atsako kai neuzsidedu..
jablacka parašė:
Dirzo nesidedat?as tai ilgesniems pasivaiksciojimams deduosiu,nes nugara iskart atsako kai neuzsidedu..
Bandžiau, bet man nepatogu su tuo diržu. O gal nesu pratusi..Atsigauti padeda tik pagulejimas, bet ir vaikščioti sunkiau, padustu greitai 🙂
ieva6891 parašė:
Man tai sunku eiti ne dėl padusimo (nors ir dėl to), bet pilvą sunku nešti (net ir su diržu).
Jau nebe daug liko, iškentėsim🙂👏🥳tuoj viena kita sveikinsim🙂🙉😻
Bumse parašė:
Jau nebe daug liko, iškentėsim🙂👏🥳tuoj viena kita sveikinsim🙂🙉😻
Ziuriu i pabaiga pradejom skustis🤷♀️😆
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai