VytauteRe parašė:
GD yra rimtas reikalas, ir cia nera, oj mama priaugs svorio ar oj kudikia didesnis ir suprask stipresnis gims. Nevaldomas GD visu pirma kompromituoja vaiko metaboli…
Aš manau, kad taip visas pradėjo tirti, nes GD labai dažna diagnozė pasidarė, pasireiškia ir lieknoms ir jaunoms ir jokiú sutrikimú dėl insulino anksčiau neturėjusioms.
Vien mano pažįstzmú tarpe, 2 moterims buvo, nors iki tol jokiú bėdú neturėjusios, atrodo tiesiog " iš lempos"... O kadangi nevaldomas GD gali pridaryt daug rimtú bėdú, bando užbėgt problemai už akiú... kas mano nuomone yra sveikintina.
Gliukozę/insulinà prieš pastojant tyriausi, visad būdavo ok, kažkokiú indikacijú nebuvo, bet tikrai ramiau, kad išsityriau.
Žinau, kad skirtingai reaguoja moterys (jei buvo sunku pernešti, gal tada ir suprantu, kad kartot nebesinori), bet asmeniškai man iš vis nieko nebuvo... Faktiškai prascorinau klinikoj porà valandú ir tiek žiniú... Tikrai nejaučiau, kad sunku organizmui būtú, manau panašus efektas porà ledú porcijú suvalgyt 🙈. Porà gurkšniú vandens su citrina užgėriau, tai jokio šlykštumo nebuvo...
Bet suprantu, kad patirtys skirtingos. Jei būtú silpna, bloga, vemčiau ir pan. gal ir nuomonė kita mano būtú...
Tik kas dar nedarėt neprisigasdinkit, manau daugumai lengvai praeina, visai no big deel. Tai didelė tikimybė, kad ir jums lengvai bus ir ramiau gyvensit žinodamos ats ☺️🌸