ad.astra parašė:
Sveika, priklausomai, kaip užpildyta. Ne taip lengvai matosi esveikatoje. Jeigu gydytoja jau pateikė prašymą Sodrai, tuomet būtų tokie žingsniai. Prisijungus Sodroj…
Ačiū! Labai naudinga žinutė ❤️
ad.astra parašė:
Sveika, priklausomai, kaip užpildyta. Ne taip lengvai matosi esveikatoje. Jeigu gydytoja jau pateikė prašymą Sodrai, tuomet būtų tokie žingsniai. Prisijungus Sodroj…
Ačiū! Labai naudinga žinutė ❤️
I.pr parašė:
Ar skiepysites nuo kokliuso ir gripo?![]()
Ne nesiskiepysiu. Nei su viena nesiskirpijau ir si karta ne. O nuo gripo niekad ir seip nesi skiepijusis
ad.astra parašė:
Ačiū
Sveikos, tos kurios turit aukštą spaudimą ar lankėtės pas kardiologą? Jei taip kokius vaistus jums siūlė gerti ar ką gerti? Turiu siuntimą pas kardiologą bet eiles kosminės... uzsirasiau pas ką arčiausiai bet atsiliepimai apie daktare mažokai ir bijau kad nuėjus pas ją neprirašytų neaiškiu vaistų
migle-migle123 parašė:
Sveikos, tos kurios turit aukštą spaudimą ar lankėtės pas kardiologą? Jei taip kokius vaistus jums siūlė gerti ar ką gerti? Turiu siuntimą pas kardiologą bet eiles …
Lankiausi, bet dėl didelio pulso. Paprastai dėl spaudimo skiria dopegyt. Jis yra saugus nėštumo metu. O pas mane bėda, kad tik pulsas didelis ir nėra visiškai saugaus vaisto nuo pulso nėštukėms. Nesijaudinkit, tikrai manau kardiologas padės suvaldyti situaciją.
Nesakysiu321 parašė:
Lankiausi, bet dėl didelio pulso. Paprastai dėl spaudimo skiria dopegyt. Jis yra saugus nėštumo metu. O pas mane bėda, kad tik pulsas didelis ir nėra visiškai sauga…
man kardiokalis siek tiek mazino pulsa kai dukros laukiaus
I.pr parašė:
Ar skiepysites nuo kokliuso ir gripo?![]()
Taip
korete parašė:
Nuo kokliuso noreciau ir planuoju skiepytis
Nuo kokliušo taip, jau pasiskiepijau.
Vysnine parašė:
man kardiokalis siek tiek mazino pulsa kai dukros laukiaus![]()
Man tiroksinas iškelia pulsą, vargstu su tuo jau 7 metai. Labai daug tyrimų atlikta ir tik vienas vaistas jį aptvarko...
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai