2024.06.10 12:44 (prieš 2 m.)
Mėtameškinija parašė:
Merginos, pasidalinkite, ką valgote daugmaž? Mąstau, kad reikia man kažkaip sveikiau maitintis - virškinimas kažko streikuoja. O skrandis nori bulvių košės ir kūgel…
Man irgi labai dažnai "sustoja" skrandis, jau česnakas ar kiti ryškesni prieskoniai seniai pašalinti ir raciono, nes tada blogai jaučiuosi iki kito ryto..
Man irgi dažnai norisi ir picų, ir vis pagalvoju apie kokį fast food 😭😭 Bet laikausi 😀 Kartais leidžiu sau, bet stengiuosi nepiknaudžiauti.
O valgyt stengiuosi kažką, kad vis paslėpčiau kuo daugiau daržovių, kurių šiaip nevalgyčiau 😀 Tai kokią trintą sriubą pasidarau, tai troškinius, bet iš tikro valgau įprastai. Ir salotas, ir mėsos, ir žuvies. Tik tas "normalus" maistas neteikia tiek laimės, kiek vien mintis apie užsukimą į kokį Mc.. 😬😬😬
Bet aš turiu bėdą su 🍬🍫🍪 . Aš galiu ir normaliai pavalgyt 5 grudų košės ryte.. Bet turiu ir sausainiuką su arbatą būtinai sukirst, kitaip į darbą neisiu 😑😑 Vakgau ir vaisių daug, tai trešnės, nektarinai, arbūzai dar kas.. Nu bet namuose amžinai ir sausainiukas, ir saldainiukas.. Ir kasdien sakau sau, kad viskas jau tikrai valdysiuos, bet.. Valios dabar nulis yra 😂 Smegenys neveikia, greit palūžtu.