Angels22 parašė:
Man taip pačiai![]()
Ramiai kai sužinai kad kažkam taip pat, tada kažkaip suvoki kad tai normalu😊😊😊🥰
Angels22 parašė:
Man taip pačiai![]()
Ramiai kai sužinai kad kažkam taip pat, tada kažkaip suvoki kad tai normalu😊😊😊🥰
Klausimas toms, kurios jau buvo pas ginekologes - jus užrašė sekančiam vizitui? Nes manęs ne. Sakė, jog po kelių savaičių ateičiau ir gal koks vizitas atsilaisvis, jog sistemoj stebėčiau ir tiek, bet pati neužregistravo. Realiai pasakė tik tai, kad folį gerčiau ir viskas...
DiMi parašė:
Klausimas toms, kurios jau buvo pas ginekologes - jus užrašė sekančiam vizitui? Nes manęs ne. Sakė, jog po kelių savaičių ateičiau ir gal koks vizitas atsilaisvis, …
Labas rytas, daugiau kaip ir nieko Jums daryt nereikia, viska gydytoja teisingai susake. Jei viskas ok reikia tik folio gerti . Man irgi parašė kontrolė po kelių savaičių bet užsirašiau pati, gydytoja nerašė
Labuka! Aš buvau pirmą kartą Rugpjūčio 3 diena. Buvau gavusi jau teigiamus nėštumo testus. Iš karto sakė pradėti gerti folio rūgštį. Užsirašė po savaitės, t.y. 08-09. Vakar pasakė, kad matosi jau pūslytė, graži, viskas ok. :)) ir sekančiam vizitui sakė skambinti ir užsirašyti Rugpjūčio 28-29 dieną. Tad kurią dieną lankysimės, dar nežinau, bet labai laukiu ir tikiu, kad viskas bus labai labai gerai
:))
Brigi parašė:
Sveikos, o tos kurios jau buvo pas gydytojas, kokias folio rūgštis geriate? 😊 Aš dar nebuvusi, bet nusipirkauu 400tuką😊
Laba. Kai laukiesi reikia gerti 800, planuojant kudiki 400 😊
Summerlove parašė:
Laba. Kai laukiesi reikia gerti 800, planuojant kudiki 400 😊
Ar tikrai? Pirma karta girdziu tokia informacija 🤔 kiek teko dometis, tai jei pakankamas foliatu kiekis organizme, t.y. jei buvo naudojama ir pries nestuma, tai tikrai pakanka ir 400, nes per didelis kiekis gali padaryti zalos ir yra siejamas su ivairiomos neurologinemis problemomis
Anabelezija parašė:
Sveikos, bandau jungtis ir aš, nors man dar labai anksti 3+3 turbūt ir esu po dviejų persileidimų, tai viskas taip ant plauko, ebt tikiuosi pasilikti grupėje :))) k…
As einu rytoj, bus 6+2. Galvoju siaip ankstoka, gal butu geriau eiti 7+, bet noriu paziureti, ar gimdoje ir as kazkas matosi. Esu po vieno nesivystancio.
Garbaneeee parašė:
Ar tikrai? Pirma karta girdziu tokia informacija 🤔 kiek teko dometis, tai jei pakankamas foliatu kiekis organizme, t.y. jei buvo naudojama ir pries nestuma, tai tik…
As irgi taip girdejau. Geriau su pirmu nestumu 400 ir kai pastojau tiesiog tesiau ta pacia doze. Jei neklystu didesnes dozes israso tik negerusioms iki nestumo.
saulz parašė:
As einu rytoj, bus 6+2. Galvoju siaip ankstoka, gal butu geriau eiti 7+, bet noriu paziureti, ar gimdoje ir as kazkas matosi. Esu po vieno nesivystancio.
Aš irgi rytoj eisiu, bus 6+1. Tikiuosi, kad galutinai patvirtins ir nuramins
Parašykit, kaip jums seksis!
O dėl Folio irgi esu supratusi, kad 400 pakanka, jei buvo pradėta vartoti keli mėn. prieš nėštumą.
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai