Lauritaa parašė:
Dėl spuogiukų nei viena nepasisakėte, bet jei užpultų kurią tai šita patarė man. 😂
Kol kas dar nelabai yra.
Bet su pirmu neštumu buvo labai daug.. ant kaklo nugaros buvo...😁😁
Lauritaa parašė:
Dėl spuogiukų nei viena nepasisakėte, bet jei užpultų kurią tai šita patarė man. 😂
Kol kas dar nelabai yra.
neringa123 parašė:
Kol kas dar nelabai yra.
Nu aš tai saldainių prisivalgiau prieš kelias dienas, tai gal čia jie lenda. 😂
Bet va pasėmiau tą kremuką, mėginsiu naikinti.
tarkuotassuris parašė:
Ir praeitą nėštumą skridau, ir šį skristi teks nekartą, nei kiek dėl to nepergyvenu 😊
Ar reikia kokios pažymos? O jeigu norės papildomai patikrinti oro uoste, įdomu ar saugu?
Lauritaa parašė:
Aciu turesime omenyje 🤪😁
Man kolkas nieko baisaus, kaip ir pries mm vienas kitas 😁
Šeip kaip fainai, kad mūsų daugėja ir aktyvumas didėja. 😂🫶
Labai tikiuosi visos iki galo išliksime.
Man vizitas kita savaitę ir laukiu ir bijau.
Jei viskas gerai bus, tai klausiu ir aš dėl genetinių tyrimų. Eisiu privačiai, gal patars ką gero. Kokių jų čia reikia, mačiau ten kainos skiriasi dvigubai net.
AgotaI parašė:
Sveikos. Kažin kaip su skrydžiais 9-10 nėštumo savaitę..?
As taip pat tokiu metu esu suplanavus skrydi i Islandija , kai eisiu pas gydyyoja uzklausiu jos nuomones.
Kendy parašė:
Ar reikia kokios pažymos? O jeigu norės papildomai patikrinti oro uoste, įdomu ar saugu?
Patikrinimai oro uoste yra tai dėl ko tikrai nereikėtų pergyventi, nes tai nekelia jokios rizikos nėštumui. Pačio skrydžio metu yra šiek tiek radiacijos, labai nedidelis kiekis, taip pat yra slėgio pokyčiai, taip pat yra didesnė rizika lėktuve pasigauti kokį virusą, ypač jeigu skrydis ne Europoj, o kur nors ilgiau. Bet šiaip rizika yra tikrai labai minimali, daugybė nėščių moterų skraido kasdien, ne po kartą per nėštumą ir tikrai viskas yra gerai. Jeigu būtų didelis pavojus, tiesiog būtų nerekomenduojama skristi išvis.
Lauritaa parašė:
Šeip kaip fainai, kad mūsų daugėja ir aktyvumas didėja. 😂🫶
Labai tikiuosi visos iki galo išliksime.
Man irgi smagu, kad grupė aktyvi 😊 mano pirmagimio grupė irgi buvo labai faina, kartu viską praėjome, bendraujame iki šiol 😊
Elsmii parašė:
Merginos, o jūs ar jaučiat silpnumą? Man kelias dienas dabar toks didelis, kad sunku ką nors daryti - kartais atrodo, kad net nepilnai įkvėpiu, galvą maudžia, sukas…
Jaučiam silpnumą, guliu namuose jau 3 sav. Pradžioje nepėjau miegu, nuvargimu, nors esu atostogose, nieko neveikiu. O jau šią sav. Ėmė pykint, didelis šleikštulys, gerklėj kažkas užstrigę, na, žinoma, maisto pageidavimai: picos, kebabai, burgeriai-oi oi .... dar ledai.....
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai