Ežiukėė parašė:
Gal kuri irgi atsikelia šlapia visa? Kelinta naktis jau kaip atsikeliu visa šlapia ir nelabai suprantu kodėl taip nutinka...
Visiškai normalu. Šalinasi hormonų ir medžiagų perteklius. Praeis
Ežiukėė parašė:
Gal kuri irgi atsikelia šlapia visa? Kelinta naktis jau kaip atsikeliu visa šlapia ir nelabai suprantu kodėl taip nutinka...
Visiškai normalu. Šalinasi hormonų ir medžiagų perteklius. Praeis
Aurelelyte parašė:
Augimo šuolis.
Gal jau nebereikia jokių šuolių ir taip rankas pakerta 😂 gydytoja ant dietos pasodins 😂
Aurelelyte parašė:
Kruties streikas gali būti. ;)
Ir ka tokiu atveju daryti ?na as vistiek 80proc maitinu, o 20 proc misinuka ir tai mazais kiekiais
Tiuutea parašė:
Gal jau nebereikia jokių šuolių ir taip rankas pakerta 😂 gydytoja ant dietos pasodins 😂
Iki pusės metu dažnai yra tie šuoliai.
kantrybės
BožkeK parašė:
Ir ka tokiu atveju daryti ?na as vistiek 80proc maitinu, o 20 proc misinuka ir tai mazais kiekiais
Išlaukti. Buna ir del pilvo reikalu sitaip elgiasi
Aurelelyte parašė:
Iki pusės metu dažnai yra tie šuoliai.kantrybės
Ir tuos 20proc duoti misinio? Nes kitaip neimanoma rekia ne savo balsu,alkanos nepaliksi
BožkeK parašė:
Ir tuos 20proc duoti misinio? Nes kitaip neimanoma rekia ne savo balsu,alkanos nepaliksi
As duodu misinuko irgi,nes visa savaite nori buti ant krutines,tik pavalgo ir vel saukia. Duodu nakciai viena karta,siandien ryte daviau,nes vaziavom pas seneliu nemaza atstuma. Kalbejau su daktare,sake viskas gerai,svarbu vaikas sotus.
Ežiukėė parašė:
Sveikinimai sulaukus savo stebukliuko ir visoms kitoms irgi sveikinimai! 🥰
Mane sidabriniai išgelbėjo, pirkau 3 parą po gimdimo ir po vienos paros jau situacija buvo pagerėjus labai. Nebenaudoju nei lanolino nieko, tik sidabrines kepurėles.
Tiuutea parašė:
O Dievai 🙄 mano vaiki tikrai demonai puola 😁😭juokas per ašaras bet tik dabar užmigo , nuo 18h ant rankų ir nemiega , tik nustok supt ir vėl akys stacios . Soske kai…
Atrodo kad mano drakoniuką aprašėte 😀😵 angeliukas dienom miega, vakarais prasideda. Mušasi riečiasi ir rėkia😀😵
Masha parašė:
Maitinu 3 diena, krūtys nugraužtos, skausmingos, bet pieno yra. Tepuosi su lanolino tepaliuku. Labai skauda kai įduodu krūtį 😭😭😭 Kas jums labiausiai padėjo? P.S. Aš…
Sidabrinės kepurėlės. Lanoliną galėjau išmest nes po pirmos dienos sidabras išgydė man viską ir naudoju tik jas dabar🤗
Popsas parašė:
Mane sidabriniai išgelbėjo, pirkau 3 parą po gimdimo ir po vienos paros jau situacija buvo pagerėjus labai. Nebenaudoju nei lanolino nieko, tik sidabrines kepurėles…
Pas mane ne ta bėda buvo, jog sužaloti jie, bet pats traukimas vaiko skaudus, apžiojimas buvo geras 🙂 su daktarėm kalbėjom, tai sako, kad pasitaiko tokių atvejų, jei žmogus labai jautrus..
13 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai