emmty parašė:
Tik į savaite karta bedirba čia?
Žinokite bijau pameluoti, reikėtu skambinti i Affidea. Drauge lankosi, tai pries metus ar kiek taip buvo, gal dabar pasikeite kas.
emmty parašė:
Tik į savaite karta bedirba čia?
Žinokite bijau pameluoti, reikėtu skambinti i Affidea. Drauge lankosi, tai pries metus ar kiek taip buvo, gal dabar pasikeite kas.
December parašė:
Sveikos, gal kam teko girdėti ar Lyros klinikoje geras yra echoskopas? Beje, jei nėštumo priežiūrai vaikščiočiau pas valdišką gydytoją, kiek kartų priklauso žiūrėti…
Labai viskas skiriasi. Pas privatu gali kada nori eiti, kitur terminai yra. Nzn, sita tema
Labai daug kalbejo kituose forumuose, kad valstybinese retai ziuri ir pan. Ankstesni nestuma as turejau ir lankiausi kitam mieste, tai prieziura buvo geresne nei privaciai, bet cia patikekite, ne visur taip. Dabar Siauliuose einu privaciai.
Sveikos, lankausi privačiai V. Balčiūnienės ginekologikos klinikoje, už pirmą vizitą mokėjau 100€, toliau 70€ už vizitus su echo. Aišku papildomi tyrimai mokami. Patinka man šioje klinikoje, tačiau vis svarstau, kad man per brangu ir galvoju gal yra Šiauliuose gerų privačių ginekologių na bent jau iki 50 eur už vizitą? Ar tokių kainų jau seniai nebėra? 😄 Mačiau, kad kai kurios lankosi privačiai ir po 100€ moka, tai tas 70€ dar pusė velnio, bet vis tiek kai pagalvoji kiek išeitų vaikučiui visko nupirkti ką išleidžiu vizitams 🙈
Cherr parašė:
Sveikos, lankausi privačiai V. Balčiūnienės ginekologikos klinikoje, už pirmą vizitą mokėjau 100€, toliau 70€ už vizitus su echo. Aišku papildomi tyrimai mokami. Pa…
Aš eidavau privačiai pas Stasiūnaitę irgi mokėdavau už vizitus poi 80-90 eur, po to prisirašiau prie senojo bokšto klinikos (šeimos gydytojo) vien dėl to kad galėčiau eiti pas ją, pastojau ir dabar lankausi pas ją ,senam pastate, nemokamai. Dar lyg ir panašiai su Dainų poliklinika yra
Cherr parašė:
Sveikos, lankausi privačiai V. Balčiūnienės ginekologikos klinikoje, už pirmą vizitą mokėjau 100€, toliau 70€ už vizitus su echo. Aišku papildomi tyrimai mokami. Pa…
Jei privačiai eiti, tai kaip susidariau nuomonę, be 80 eur už vizitą turbūt, kad nerasite
Cherr parašė:
As pas Balciuniene mokejau 50 praeitais metais, dabar moku po 80 nes slapima kaskart reikia nest, net nezinojau kad kainas sukele bet dabar bent jau aisku del ko tiek moku 😀
Cherr parašė:
Aš pas ją lankiausi, su dviem neštumais, bet kraujo, tyrimus pas juos nesidarydavau, prašydavau, kad išrašytų ką reikia ir pas šeimos gydytoją pasidarydavau nemokai, jiem atnešdavau atsakymus ☺️ susitaupydavo☺️ ogysytoja man labai patinka ☺️
Sveikos, jei dar nematėt, Visuomenės sveikatos biuras paskelbė, kad vyks paskaitos "Sveikas mažyli". Yra balandžio mėnesio paskaitos, galima registruotis. Įkeliu nuorodą. https://www.sveikatos-biuras.lt/naujiena/startuoja-projektas-mokymu-ciklas-seimai-sveikas-mazyli/
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai