9920916 parašė:
Koks jūsų ilgis?
Uzvakar buvo 23-25mm siandien jau 15-20mm ..
9920916 parašė:
Koks jūsų ilgis?
Ernesta15 parašė:
Jeigu planuos apsiuvima gal privačiai parašykite jei nesunku kaip ten viskas vyksta
Beans parašė:
Sveikos, siandien sugalvojau pasidaryti progesterona... gavau atsakyma 84 mnol/l, labaratorijos normos 2 trimestra nuo 71 - iki 303, ar nera pas mane jis per mazas?
Progesteronas kintantis. Paroje tris syk pasidarius visi atsakimai gali gerokai skirtis. O ir kodel jus sugalvojot tokiu laiku ji besidaryti ?
Glaudi parašė:
Progesteronas kintantis. Paroje tris syk pasidarius visi atsakimai gali gerokai skirtis. O ir kodel jus sugalvojot tokiu laiku ji besidaryti ?
Dariausi feritina, vit d, prie to pacio sugalvojau ir progesterona pasidaryti, iki 12 savaiciu naudojau leidziama ir zvakutes.
Jeigu idomu, galiu papasakoti.
Apsiūta 4- ta karta. Siuna su narkoze. Padaro tyrimus, tepinelius. Pirmus 2 kart su vietine narkoze dare. 3,4 karta su spinaline narkoze.
Bet iki 35 sav naudoju pragesterono žvakutes.
9920916 parašė:
Jeigu planuos apsiuvima gal privačiai parašykite jei nesunku kaip ten viskas vyksta
julija05 parašė:
O gal kam yra, pakrites hemoglobinas?
Man papildai nepadeda, nukrito iki 85. Feretinas-2.
Mano irgi žemas, paskyrė papildus, bet nesakė, kad kartoti reikės, nes anot gydytojos nelabai be papildų dar kažką nestumo metu daryti galima, kad pakelti
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai