agni751 parašė:
Sveikos, as uzsisakinejau auskariukus ir nemaciau, kad nemokamas siuntimas tik nuo 10 dol. Gal zinote ar galima kaip nors atsaukti uzsakymus?![]()
galima, reikia spausti "request order cancellation" ir parink priezasti, kad pati nenori.
agni751 parašė:
Sveikos, as uzsisakinejau auskariukus ir nemaciau, kad nemokamas siuntimas tik nuo 10 dol. Gal zinote ar galima kaip nors atsaukti uzsakymus?![]()
galima, reikia spausti "request order cancellation" ir parink priezasti, kad pati nenori.
niulenka parašė:
man ta paskutinė bliuskytė irgi labai patinka, bet bijau dėl dydžio. As turiu užsisakius irgi kelis daiktus sau, žiūrėsim kaip bus:
o aš tą pirmą gavau (tik iš kito pardavėjo), labai patiko
o antros irgi noriu, tai kai gausit - brūkštelkit atsiliepimą, jei kokybė gera, sakysiuos ir aš
niulenka parašė:
Kurioj vietoj jis yra? Nematau...
enfance parašė:
man laaaabai įdomu, ką užsisakėt ir laukiat atkeliaujant.. ;) gal ką nusižiūrėčiau, nes pastaruoju metu susirgau aliexpress liga![]()
gal galit nuorodą įmest forumo supermamu apie aliexpress, ydomu ir ten būtų paskaitinėti atsiliepimus
niulenka parašė:
man ta paskutinė bliuskytė irgi labai patinka, bet bijau dėl dydžio. As turiu užsisakius irgi kelis daiktus sau, žiūrėsim kaip bus:
pirmąją bliuskę gavau antradienį, gerai kad rankovės netrumpos, bet šiaip nieko tokia
agni751 parašė:
Kurioj vietoj jis yra? Nematau...![]()
spaudi kur yra užsakymas "view detail" ir kai ten ieini iskart ir buna tas užrašas, nebent jau prekė yra išsiųsta, tai tada jau nznau ka daryt.
enfance parašė:
o aš tą pirmą gavau (tik iš kito pardavėjo), labai patiko![]()
o antros irgi noriu, tai kai gausit - brūkštelkit atsiliepimą, jei kokybė gera, sa…
butinai
Aviarte parašė:
o sim kortele priima bet kokia?
taip, be problemų, beje dedasi 2 sim kortelės.
monce parašė:
www.aliexpress.com/item/Love-gift-diy-bentos-romantic-omelette-pan/1141018623.html
š*** čia ne keptuvės
ir dar tokia kaina
dukrai pirkau tą meškutį - pilnos "maximos" po 4 lt buvo
buvo ir širdelės ir meškučiai ir gėlytės
sėkmingai dukra smėlio dėžėj blynus kepa
niulenka parašė:
spaudi kur yra užsakymas "view detail" ir kai ten ieini iskart ir buna tas užrašas, nebent jau prekė yra išsiųsta, tai tada jau nznau ka daryt.
niulenka, imeciau foto i AZ kaip pas mane rodo. Pagal statusa, tai dar neissiusta...
sensitia parašė:
taip, be problemų, beje dedasi 2 sim kortelės.
tai ju ir kaina apie 3 doleriai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai