Bagirija parašė:
Aš tai irgi pritariu nuomonei, kad čia brokas.. Bet dėl viso pikto reikia pasidaryt dar vieną testą![]()
Taip, zinoma, nedaug liko sulaukt rytojaus, ir jei mm nepasirodys butinai kartosiu. Kazkodel bijau baisiausio o ne teigiamo testo
Bagirija parašė:
Aš tai irgi pritariu nuomonei, kad čia brokas.. Bet dėl viso pikto reikia pasidaryt dar vieną testą![]()
Taip, zinoma, nedaug liko sulaukt rytojaus, ir jei mm nepasirodys butinai kartosiu. Kazkodel bijau baisiausio o ne teigiamo testo
Doviliukassss parašė:
Aaa mat nezinojau as toNa reikia tiketis,kad "drauges" nepasirodys
Nors lengvas maudimas jau antra savaitele eina
Vis atrodo jau susirgau,pasitikri…
Sveiki☺ na kaip jusu reikalaj? Ar pasidaret testa?
meilute126 parašė:
Sveiki☺ na kaip jusu reikalaj? Ar pasidaret testa?
Labukas 😊 Dariausi,rodo vaiduokliuką,neaišku kaip vertinti ar kaip vaiduokliuką,ar teigiamą ar neogiamą😐 Dar vis nesergu 😎 Užsirašiau antradieniui privačiai kraujo tyrimą pasidaryti,tai antradieį jau su žiniomis busiu 😍 Tikiuosi geriausio 😋
Doviliukassss parašė:
Labukas 😊 Dariausi,rodo vaiduokliuką,neaišku kaip vertinti ar kaip vaiduokliuką,ar teigiamą ar neogiamą😐 Dar vis nesergu 😎 Užsirašiau antradieniui privačiai kraujo …
Jei vaiduoklį meta tai teigiamas
Dove00 parašė:
Jei vaiduoklį meta tai teigiamas![]()
Neesu tikra 😊 tiesioglyg matosi susibegimas,bet isdziuves meta vaiduokliuką 😊Todėl kraujo tyrimas parodys ar laukiuosi ar ne 😊 MM veluoja savaitę. Juolab nėra itin reguliarios MM😑 Bet pirmas velavimas savaitę. Dažnai paveluoja man 1-2 dienos,bet ne savaitę 😊Tad iš kart nusprendžiau kraujo tyrimą pasidaryti,nei gadinti testus ir "laužyti" akis ar įžiūrima 😎 Pilvą maudžia 3 savaitė. Krūtinė tik neseniai pasidarė menkai skaudesnė ir papilnėjus. Nieko nejaučiu kas rodytų neštumą apart tokių smulkmenų,bei dingimas MM. Nežinau gal organizmas visų skirtingas ir kitokie pojūčiai. Temperatūra nėra aukšta,bet matuoju kelias dienas rodo 36.8-37.00 laikosi tokia pati. Tad sunku kažką treigti 😏
Doviliukassss parašė:
Labukas 😊 Dariausi,rodo vaiduokliuką,neaišku kaip vertinti ar kaip vaiduokliuką,ar teigiamą ar neogiamą😐 Dar vis nesergu 😎 Užsirašiau antradieniui privačiai kraujo …
Is anksto nesveikinsiu☺ bet vyno taurele sian isgersiu uz jus😉 viskas eina pas jus teisinga kyptim😉 laikom toliau spyga uz jus😍. Na o man va si men mm pabuvo tik 4dienas nieko nebesuprantu kas joms atsitiko
. Visuomet budavo 7dienas,o cia. Keista
meilute126 parašė:
Is anksto nesveikinsiu☺ bet vyno taurele sian isgersiu uz jus😉 viskas eina pas jus teisinga kyptim😉 laikom toliau spyga uz jus😍. Na o man va si men mm pabuvo tik 4d…
Ačiū už palaikymą😊💐Pranešiu jei antradienį atsakymai ateis 🌷
Doviliukassss parašė:
Ačiū už palaikymą😊💐Pranešiu jei antradienį atsakymai ateis 🌷
Geraj lauksiu😉 o mes wel kibsim i planavima
meilute126 parašė:
Geraj lauksiu😉 o mes wel kibsim i planavima![]()
Tikiuosi pasiseks Jums 🌸😊
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai