Diadema_M parašė:
sveikos merginos, kaip jusu grafikeliai? mano siandien toks![]()
Labas. Toks
tevu-darzelis.lt/rk53114@201005e0606
Diadema_M parašė:
sveikos merginos, kaip jusu grafikeliai? mano siandien toks![]()
Labas. Toks
tevu-darzelis.lt/rk53114@201005e0606
Mano toks. Pirmas ciklas su nauju termometru
tevu-darzelis.lt/rk145347@201009e1034
Laba
aš atrodau taip
tevu-darzelis.lt/rk82683@20100460dd8 šiaip, užfiksavus ov, nebematuodavau, bet dabar įdomu, iki kiek jin kils
R.G. parašė:
Labas. Tokstevu-darzelis.lt/rk53114@201005e0606
O, pagavai ir tu ov!
man šiaip irgi davė kiaušą pirmadieniui, bet kadangi pati, pagal kitus požymius žinau, kad pirmadienį ji būt nebegalėjo, tai nuėmiau, vis tik tą 11cd tempę
Amarila parašė:
Visas dienas kėliaus 6-6:30 pasimatuot. Tikiuos ne veltui, nes vyras už savaitgalius pyksta, nes girdi mano žadintuvą.
Mano žadintuvas, tai tik vibracija, tai niekas nei girdi nei jaučia
Sandrienė parašė:
O, pagavai ir tu ov!man šiaip irgi davė kiaušą pirmadieniui, bet kadangi pati, pagal kitus požymius žinau, kad pirmadienį ji būt nebegalėjo, tai nuėmiau, vis ti…
Man ov dienos vakara stiprokai pilva Maude. Ó iki pat dabar toks jausmas lyg vaiksciociau perpildyta pusle ( nors taip nera) ó slapinantis skauda lyg ties desini kiausintakiu.
Sandrienė parašė:
Mano žadintuvas, tai tik vibracija, tai niekas nei girdi nei jaučia![]()
Tokio aš pati negirdėčiau
tenka deja su visais garsais dėtis
Amarila parašė:
Tokio aš pati negirdėčiautenka deja su visais garsais dėtis
O jei pasidėtum lovoj kažkur? Pas mane jis tarp mano ir dukros lovos, ant susuktos kaldrytės padėtas, tai jaučiu visad
Sandrienė parašė:
O jei pasidėtum lovoj kažkur? Pas mane jis tarp mano ir dukros lovos, ant susuktos kaldrytės padėtas, tai jaučiu visad![]()
Kažkaip nelabai noriu telefono prie smegenų laikyti, tai guli ant spintelės prie lovos... Vyras mano jautriai miega, tai nieko čia nepadarysi
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai