aldzenj parašė:
Cia kazkoks siaubas!!!!!![]()
![]()
![]()
Nu aciu D cia UK nors kiek geriau, ir vaistai ir skiepai ir dantistas nemokamai,…
Oi noreciau ir as dantisto nemokamai!
aldzenj parašė:
Cia kazkoks siaubas!!!!!![]()
![]()
![]()
Nu aciu D cia UK nors kiek geriau, ir vaistai ir skiepai ir dantistas nemokamai,…
Oi noreciau ir as dantisto nemokamai!
aldzenj parašė:
Oj as ir 100% uz lt daktarus,prieziura ir t.t. nes cia uk dirbu toj sriti ir baisu darosi ligoninese kaip ligoniai priziurimi, ar sistema rengenu ir viso kito nesam…
Pas mane drauge uk gyveno, tai irgi apie med prieziura ne itin gerai atsiliepe...sake irgi viska gydo panadol, kaip ir pas mus
karinaite_ parašė:
Oi noreciau ir as dantisto nemokamai!![]()
As tai privaciai einu na turiu plana ir i men moku £26 ir kai einu nereikia moket , negaliu eit pas betkoki dantista nes bijau ju kaip velnio nualp galiu ir alpdavau
aldzenj parašė:
Ojjj kaip nefaina, gal bandykit kokia istorija sukurt su kokiu jam patinkanciu herojum zaislu nu tipo su spidermenu (cia kaip pavyzdys) kad jis tipo pasilieka su ju…
Tai žinokit, kad mes visi vienam kambary miegam
Čia apie tai, kad jį į kitą kambarį išgrūst tai man tik pasvajot
Aš džiaugiuosi bent lovą atgavusi. Žodžiu gyveni ir mokaisi. Tik pasimokai jau po laiko
aldzenj parašė:
As tai privaciai einu na turiu plana ir i men moku £26 ir kai einu nereikia moket , negaliu eit pas betkoki dantista nes bijau ju kaip velnio nualp galiu ir alpdava…
Man dantistas baisiau nei ginekologas
karinaite_ parašė:
Pas mane drauge uk gyveno, tai irgi apie med prieziura ne itin gerai atsiliepe...sake irgi viska gydo panadol, kaip ir pas mus![]()
Paracetamol cia i trasa eina
pas mano vyra buvo akmuo inkstuose ir pradejo judet nu salintis jis buvo tokiam skausme tai greitojoj prasedejom 2 val kol nenualpo .... o jis 115 kg sportu usiimantis zmogus prireike 4 zmoniu ji nuo grindu pakelt ir ka mastot suleido paracetamoli i vena ir kai pagerejo persviete ir sako tyrimai bus uz 2 savaiciu, jai pasitvirtins kad akmenys tai urologas atsius laiska kada atvykt... siaubas!!!!! Ir norejo israsyt paracetamolio tai as iskart pasijuokiau ir isreikalavau kad stipriu nuskausminamuju israsytu, nes nenorejau dar karta matyt savo vyra lipant sienom!!!!
ievi parašė:
Tai žinokit, kad mes visi vienam kambary miegamČia apie tai, kad jį į kitą kambarį išgrūst tai man tik pasvajot
Aš džiaugiuosi bent lovą atgavusi. Žod…
Ojjj, nu cia jau ne mano jegom ka patart
As va mastau nuo kada cia pradet savo angeliuka pratint prie lovytes... na jai jis miegos kaip va dabar: jau 2 val guliu ant kairio sono nes sunelis papulio taip ir nepaleidzia... manau visa naktis tokia tik kas 3 van gulesiu vis ant kito sono
aldzenj parašė:
Ojjj, nu cia jau ne mano jegom ka patart![]()
As va mastau nuo kada cia pradet savo angeliuka pratint prie lovytes... na jai jis…
Pas mane kol kas panasiai...bet jau bandau po truputi i lovyte migdyti, nes zinau, kad paskui galiu tureti bedos...su sunum kazkaip nesudetingai praejom tuos miegojimo etapus, dabar jau miega kaip tankas...rytais tenka is lovos versti
bet su mergina matau lengva nebus, jai demesio reikia, prie mamytes prisiglausti...o as noreciau metuku sulaukus jau isprasyti is kambario
aldzenj parašė:
Paracetamol cia i trasa einapas mano vyra buvo akmuo inkstuose ir pradejo judet nu salintis jis buvo tokiam skausme tai greitojoj prasedejom 2 val kol nenualpo …
Nu ziauru...cia su greitaja irgi panasiai, pas vyra darbe zmogus susilauze koja...atviras luzis, tai kazinkiek laiko pralaukus greitosios, nusileido sesute ir daktaras, sako tai jus gal pats uzlipkit laiptais iki greitosios...mes jusu nepanesim...
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai