ataka parašė:
Vaikas ir neturi žingsniuoti jam tas refleksas turi dingti 2mėn
O jeigu visai nezingsniuoja cia jau blogai?? Kojytes kabo pakelus, nekelnoja ju
o lieciant prie pavirsiaus spiriasi. Nezinau ar cia protingai parasiau
ataka parašė:
Vaikas ir neturi žingsniuoti jam tas refleksas turi dingti 2mėn
O jeigu visai nezingsniuoja cia jau blogai?? Kojytes kabo pakelus, nekelnoja ju
o lieciant prie pavirsiaus spiriasi. Nezinau ar cia protingai parasiau
karinaite_ parašė:
O kaip paskui su krutim, nebuvo problemu? Nes as jei daugiau traukiu, man is kart daugiau ir gaminasi, o tada mazoji neisvalgo, guzuojasi ir skauda...
Mano nesiguzuojančios, bent jau kol kas. Kartą 12val nemaitinau, bet skendau savo piene
Man greičiau pats jis bėgs, negu skaudės. Būdavo po dušo pradeda tekėt, ta virš kriauklės pasilenkus pastoviu, kad nustotų.
Vis dar vaikštau su įklotėliais liemenėlėje ir dažnai užuodžiu savo pieno kvapą :/ Nieks nepramuša.
Reikėtų-du išmaitinčiau, nors vakare pyksta bevalgydama mazgė.
Piktas paukštis parašė:
Mano nesiguzuojančios, bent jau kol kas. Kartą 12val nemaitinau, bet skendau savo pieneMan greičiau pats jis bėgs, negu skaudės. Būdavo po dušo pradeda tekėt, t…
Na pas mane irgi pradeda teketi savaime, bet vis tiek guzuojasi...tai as labai atsargiai su tais traukinejimais...o 12val nemaitinti tai sakes butu man! Jums pasiseke
karinaite_ parašė:
Na pas mane irgi pradeda teketi savaime, bet vis tiek guzuojasi...tai as labai atsargiai su tais traukinejimais...o 12val nemaitinti tai sakes butu man! Jums pasise…
Bet maitinimo jau kaip išganymo laukiau
ir galiu pasakyti, kad man didelė krūtinė tinka
Turi maitinimas mp minusų, bet tiek privalumų, kad viską nusveria.
karinaite_ parašė:
Sendien buvo TAtai 62cm, 6.6kg panele! Ir visai neplanuotai gavom roto skiepa, tai dabar lauksiu pasekmiu...tikiuosi nebus labai baisiai, tai tetis ryt isvaziuo…
Nuo roto skiepo neturetu pasekmiu but, tik butinai 2 savaites po pamperso keitimo plaukit rankas
Silvija Sal parašė:
Cia ne zindymo forumas tai gal neprukalsit prie kryziaus su tokiu klausimu. Sekmadieni teks maziu palikti pusdieniui,o pienuko turiu tik tiek kiek jam reikia, vos 5…
Mano tai valgo saldyta.
karinaite_ parašė:
O kaip paskui su krutim, nebuvo problemu? Nes as jei daugiau traukiu, man is kart daugiau ir gaminasi, o tada mazoji neisvalgo, guzuojasi ir skauda...
As pries planini isvykima per 3d traukiu piena. Bet sekancia diena jauciu maudima krutyse, nors grizus dar nutraukiu gera banke i saldikli sekanciam kartui.
wall parašė:
O jeigu visai nezingsniuoja cia jau blogai?? Kojytes kabo pakelus, nekelnoja juo lieciant prie pavirsiaus spiriasi. Nezinau ar cia protingai parasiau
:…
Taip ir turi buti.
aldzenj parašė:
O maniskis zinksnuoja, pilna peda padejas, koja kojon, tai tai blogai? Ka daryt tada???![]()
Nu sakes, kiek nesamoniu cia is to stovejimo isejo. Vieni stovi, kiti zingsniuoja, mano isvis nieko nedaro. Nesinervuojam mamukal, 3m visi bus lygus
laimynga parašė:
Nuo roto skiepo neturetu pasekmiu but, tik butinai 2 savaites po pamperso keitimo plaukit rankas
Mano sunui nieko nebuvo, bet pediatre ispejo, kad vaikas gali tapti irzlus ir tureti temperaturos....na, bet nakti praleidom gerai, tik kelesi valgyti dazniau...ir vakar pries uzmigdama verke, kas jai visiskai nebudinga...jei tik tiek to pasalinio poveikio, tai nieko baisaus!
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai