noahula parašė:
p.s.: turbut pati idomiausia tema visam td![]()
Pritariu, nes cia tikrai labai protingos, draugiskos merginos susirinke, visada malonu paplepet pasitart
noahula parašė:
p.s.: turbut pati idomiausia tema visam td![]()
Pritariu, nes cia tikrai labai protingos, draugiskos merginos susirinke, visada malonu paplepet pasitart
ugnele1 parašė:
O cia jau is man ir domuLauksiu naukienu, kuris, gejus, ar rasista
![]()
Dabar is naujo isijungiau kompo, sia tema atsidariau. Kompas biski pastrigo, pradejo rodyt ne naujas zinutes, o nuo pacio puslapio virsaus. Ziuriu Ryna kazka pakomentavus, skautau, ir nelabai suskaitau kas ten parasyta. Paskui ziuriu, kad cia mano pacios rasyta apie tuos gejus ir rasistus. Ot ka reiskia viena ranka rasyt, kita vaika ziuret. Tevas sakydavo, kad viena ranka tik rura gali pasikasyt. Tai vat matyt teisingi zodziai, skaitau ir pati nesuskaitau, klaida ant klaidos
ugnele1 parašė:
Noahula, o kokie dabar pas jus orai? Mes visos cia suzale, uzsnigti, o kaip pas jus? Irgi salta? Turit sniego? Kokia temperatura?
as dar neismokau susigaudyti su tuo Farenheitu, bet va pries kelias dienas su paltuku buvo silta, vakar buvo kazkas panasaus i slapdriba.. nesuprasi, bet laikosi virs 10
pasiziuriu as i lietuviskas foto dbr tai net pavydu.. kokia romantiska kalnuota pusnynuota ziema
Tai vat as irgi pavydejau, pavydejau, ir prisipavydejau. Vakar taip neblogai pasnigo, siandien kieme davemes zaidem. Bet siandien atodrekis, puse jau daba nuleido, paskui ar ryt, ar poryt lietu pranesa, tai paskutiny sniega nuleis. Nu bet nors dukra sulauke sniego, nuotraukyciu pora pasidarem. Siandien vel manasis parejo, as uzsiemus, paskui nusileidau i virtuve tvarkytis, pareinu vaikus susiguldziau, sakau ka jau 23,00?
Manasis irgi luzo. Tai ryt prasysiu kad nuotraukas sukeltu. Ryt ligtai nedirbs, tai gales sukelt.
noahula parašė:
Laukiu nesulaukiu![]()
sveika prisijungus
mano seimyna irgi nekaip reagavo bet zinok iprato, o anukas tai pats mylimiausias is visu yra
Labas, nors manosios is po vakar visai nelabas, serga abidvi mergelkos, mazajai jau vakar pradejo temp kilti, didzioji pavakary pradejo kimti, vakare visai jau kaip varna karke, nakti paciupineju, visa dega nuo tem. Tai siandien nejo i mokykla, karkia ir siandien, tai abi prigirdziau vaistu-gydau.
Kaip tavoji, nebijo salciu, ar neinat laukan?
vika...helsinki.08-02 parašė:
nepyk uz klausima,,bet kaip seima reagavo i leliuka?i naujiena?
mano seima buvo pries mano vyra,,dabar tik patevis burbuliuoja,,bet visi kiti jau apsiprato,,nes as specialiai parveziau vyra atostogu i lietuva,,pati laksciau kas kur,,ir vyras tai su mociute,,tai su broliu,,tai su mama,,dar ir sesuo atvaziavo,,ir kazkaip susigyveno,,na o apie leliuka kai pasakiau tai visi laimingi,,ir nei bur bur
Labutis, uz ka cia pyksi. Kai pasakiau,kad laukiuosi, tai net nepasveikino, toks ispudis, kad jie tikejosi, kad tai niekada neivyks, o cia shast ir leliukas. Mano viena mociute ir gimines is tecio puses net nezino, kad as istekejus, tai yra labai akylai slepiama ir ta tema nelieciama. Dabar kai bus lelius, tai viskas komplikuojasi, bet kas zino mano situacija, tiems yra uzdrausta tai gimines pusei net prasitart, kad as laukiuosi. Zodziu, kazkokia nesamone, bet jiems svarbiausia "ka zmones pasakys/pagalvos", be to jie labai religingi, o maniskis musulmonas, nors ir nepraktikuojantis, bet jiems tai ne esme. As negaliu ju mastysenos pakeisti ir net nesistengiu, taip jau matyt bus, ka padarysi. Visos mano drauges sake, palauk metelius po vestuviu, pamatysi kaip jie pasikeis ir susitaikys - ne velnio, jau kiek metu praejo. Tada sake,lukterk, kai bus anukas viskas pasikeis - neatrodo, kad kazkas keistusi...
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai