2019.03.20 10:10 (prieš 7 m.)
Rasuolee parašė:
Man ziauriai skauda mmm metu. Siandien net nualpus buvau. Po ivf viskas lb suaktyvejo. Uz savaites operuos tonziles. Liepe negert nuo skausmu vaistu nes krauja skys…
Man žiauriai skaudėdavo nuo mėnesiniu atsiradimo. Tai gyvenau su skausmais beveik 20 metu. Tiek esu vaistų išgėrusi per gyvenimą....
Skausmas žiaurus, alpdavau, vemdavau, netekdavau sąmonės kartais, gausu kaip iš upelio. Teko praleisti daug pamokų ir paskaitų, teko gulėt ligoninėj ne kartą, teko ir greitąją kviesti dėl mėnesinių. Niekas nepadėjo, man buvo linkusios susidaryti cistos ir niekas jų ne operavo, nes sakė pas mane labai dažnos jos ir deja, kas 3 mėnesius operacijų atlikti negalim, nebent jau ten extra kokia pavojinga būtų ar per didelė. Vienintelė išeitis buvo vaistais nuo skausmo. Retai turbūt ir gydytojai įsivaizduot pajėgdavo, kad gali būti tokios mėnesinės. Bandžiau ir kt, bet trumpai. Kankinausi ir paskui jau perprasti pavyko organizmą, kuriuo momentu jau reikia vaistų, nes jeigu pavėluoji išgerti tai lauk bėdos. Labai padėdavo karšto vandens šildykle ant pilvo man.
Pavyko pastoti. Tokia palaima, kai nėra mėnesinių