Mili_vanili parašė:
turim lauksiu TIK SEKMADIENI :))) va numeri paliksiu pasiskambinkit pries atvaziuojant ar sms parasykit galesiu laika rezervuoti(864559903)
o kaip faina, ok pasuksiu
Mili_vanili parašė:
turim lauksiu TIK SEKMADIENI :))) va numeri paliksiu pasiskambinkit pries atvaziuojant ar sms parasykit galesiu laika rezervuoti(864559903)
o kaip faina, ok pasuksiu
Varniu g. Egipt sun labai neblogas soliariumas ir kaina minutes kasdien iki 14h tik 1Lt, siaip 1.5Lt, bet mes aisku nelabai istrukti galim tokiu metu. Bent jau as vaiko neturiu kur palikt, kol vyras is darbo negrizta. O siaip tai labai retai einu, nes taaaaaaip sendina oda. Jauna buvau durna, tai buvau pasiligojus ant sito reikalo, n metu eidavau degintis vos ne kasdien, kol nepamaciau pirmuju rauksliu. Dabar kai einu degintis, tai veido lempas isjungiu, arba sumazinu iki minimumo. Pudros jei reik uzsimetu ir nebunu lavonas
lauksiu
va parodysiu kaip darboviete mano atrodo siaip labai jauki (cia musu masazuotojos psl,bet yra foto visokiu) masazuoju.lt/lt/masazuotojai/jurgita
Mili_vanili parašė:
kremu reik teptis ir maziau sensta oda![]()
zinoma!
kitaip soliariumo darbuotoja ir negali pasakyt
Mili_vanili parašė:
nea ne musu kremu drekinamuo,kad ir nivea,as pati naudoju vaikiska johnson losijona po deginimosi, o soliairumo kremus naudoju tik tada kai noriu greitesnio ir stipresnio efekto![]()
tai kaip suprantu tu jau ruosiesi i darba iskeliauti? o kam patikesi mazaji savo?
ciunga cianga parašė:
Varniu g. Egipt sun labai neblogas soliariumas ir kaina minutes kasdien iki 14h tik 1Lt, siaip 1.5Lt, bet mes aisku nelabai istrukti galim tokiu metu. Bent jau as vaiko neturiu kur palikt, kol vyras is darbo negrizta. O siaip tai labai retai einu, nes taaaaaaip sendina oda. Jauna buvau durna, tai buvau pasiligojus ant sito reikalo, n metu eidavau degintis vos ne kasdien, kol nepamaciau pirmuju rauksliu. Dabar kai einu degintis, tai veido lempas isjungiu, arba sumazinu iki minimumo. Pudros jei reik uzsimetu ir nebunu lavonas![]()
o ar zinai kad pudra daug labiau ( cia kremine) sendina oda nei soliariumas arba saule
as jokios pudros,apart kartais egipto zeme, nenaudoju
O jei turesim daug rauksliu juk yra visagales Butulino injekcijos
as jau menesis geras dirbu,bet tik sekmadieniais nuo 11h iki 17h arba iseiginiu isleidziu,savisikiui arba mamai,nes mano mergyte labai myli mano mama savo mociute labai dziaugiasi ja pamacius tai dideliu problemu neturiu,o man ir paciai geriau kazka veikti truputi negu piktai namie sedet,nes dirbu nuo 16metu tai pripratus veiklos turet pastoviai kai isejau dekretiniu buvo pirmos tokios tikros atostogos
eglexxx parašė:
o ar zinai kad pudra daug labiau ( cia kremine) sendina oda nei soliariumas arba sauleas jokios pudros,apart kartais egipto zeme, nenaudoju
O jei turesim daug rauksliu juk yra visagales Butulino injekcijos
![]()
![]()
![]()
kolkas gal nelaikas apie butulina kalbet
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai