Reda83 parašė:
As gi nieko nesuprantu, kaip daroma Vakaru Europoje, as juokinga ir mano komentarai izeidziantys![]()
Siauras mastymas pas kai kuriuos zmones.
Reda83 parašė:
As gi nieko nesuprantu, kaip daroma Vakaru Europoje, as juokinga ir mano komentarai izeidziantys![]()
Devintas dangus parašė:
![]()
Seniai neimu i galva
svajonese parašė:
Pagalbos !!!!!
Laukiuos 10 savaite !!! Pradejo skaudėt nugara apačioj lyg inkstai nors niekad ne…
kreiptis i gydytoja o ne foruma..
LauraLT parašė:
kreiptis i gydytoja o ne foruma..![]()
![]()
Kas cia tokio, kad mergina paklause? Visos kazko paklausia, tada butu galima visoms ta pati sakyt
nepyk, jei pasisakiau netinkamai
Rasele 22 parašė:
Kas cia tokio, kad mergina paklause? Visos kazko paklausia, tada butu galima visoms ta pati sakytnepyk, jei pasisakiau netinkamai
![]()
Rasele 22 parašė:
Kas cia tokio, kad mergina paklause? Visos kazko paklausia, tada butu galima visoms ta pati sakytnepyk, jei pasisakiau netinkamai
![]()
Laukiuosi pirmą karta bet esu apsišvietusi jog del kaško naujo neskabinsiu daktariai ir nesakysiu (man katik skaudejo nugara kas tai gali būt,ar katik nudiege pilvą ) paklausiau besilaukiančių busimų mamyčių nuomonės,o ne jusu pagiežinga pone,jei neturit patarimo išvis kometaro nerašykit.
LauraLT parašė:
kreiptis i gydytoja o ne foruma..![]()
![]()
Vaikstom pas daktare vystomes puikiai,del savo vaiko ir jaudinkites,neturiu teisintis jums tikrai ir taip cia mazai rasau,o cia matau iskarto as ta as ana,as jusu nemokau ,jis pas mane nesedi visa diena jei ka,tik kai reikia man ka daryti,ir lovytiai treniruojasi stoveti,nes imasi uz krastu ir stojasi ant keliu ,bet ka cia jum aiskinti,jus gi geriau viska zinot.......
AliCante parašė:
Mes irgi jau 11 metu kartuir, kaip matot, nesu senmerge
o jusi vyras vargsas-kencia jus.. jus jam, greiciausiai, neidomi ir, galimas dalykas, turi keleta me…
Apsižiūrėkit tik, kad jūsiškis neturėtų
ir čia suaugusios moters skiedalai?
O ir šiaip, jei ir turės/tų, tokios moterys, kaip ji, tikrai nepražūtų, nes turbūt be vyro šiam gyvenime turi ir daugiau
AliCante parašė:
o jusi vyras vargsas-kencia jus.. jus jam, greiciausiai, neidomi ir, galimas dalykas, turi keleta meiluziu pasonej.
Siaubas! Nu jus cia jau varot nesirikdama nei zodziu nei ka..
Sedekit apsikabinusios gink dieve, niekas nedraudzia ir tikrai nepavydi, tiesiog egzisutoja ir kitokios laimingos seimos, kurios leidzia laika IR atskirtai. DEMESIO ne VIEN atskirai, taciau IR atskirai. O kiek kam ir kokio kokybisko laiko reikia priklauso nuo zmoniu, nuo ju issilavinimo, subrendimo, budo ir t.t. Nenusiplepekit i lankas, nes jau koktu darosi.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai