Vabaliukas09 parašė:
Tai va,aš turejau pliusą apie 5kg,bet aš šiap nežinau man manoji labai spaudžia skrandį tai daug maisto negaliu suvalgyti vienu metu tai gak tas įtakos turi,bet ir …
Tai liuks
Man iš uogų tai vyšnios ėjo nerealiai, o braškės (kurias šiaip laaabai mėgstu) lipo lauk iškart
Letena parašė:
Jei daug vaisių valgai, tai gestacinį tirkis, yra normos nėščiosioms. O jei vaisius auga, o pati meti svorį, čia irgi ne apie sveikatą kalbama. Mažai žinių, kaip ir…
Dar viena nesamonė
Dėl tų nėščiųjų sumažintų normų, jau ir patys gydytojai juokiasi... Beje tyriausi ir viskas ok, o gyvenau ant vaisių ir daržovių. Pas mane iki nėštumo buvo ryte 5 -5,3, tai kodėl nėštumo metu turi nukristi? Prisiklausiau nesamonių, tai buvau pradėjus salotos vos ne lapus graužti ir liesą mėsą - ketonų atsirado. Gydytoja davė velnių ir liepė maitintis įprastai - dingo ketonai ir viskas ok. Dabar po nėštumo vėl tyriausi, tiesiog profilaktikai - gliukozė tobulai. Negąsdinkit be reikalo... Išsitirti aišku galima, bet vaisų valgymas ir nedidelis svorio prieaugis nėštumo metu tikrai nereiškia diabeto. Gi sako, kad ir kiti faktoriai - nedideli maisto kiekiai, daržovės ir vaisiai, tai iš kur tam svoriui pačiai augti. Vaikas kažkiek paauga ir liuks
Evighet parašė:
Aš miegojau net sausainių dėžę apsikabinus 🤣😂 prabudinėdavau tam kad bent 1 į burną įsidėti 😂🤣 šiaip antras nėštumas buvo toks kad valgiau beveik tik šaltybarsčius …
Aš su dukra +16kg, su sūnum +14kg - bet su jais taip nepykino ir nuo 16 sav kapojau ką norėjau
O dabar pykino vos ne iki pabaigos ir norėjosi tik vaisų ir uogų... Tai vat ir tik +5kg...
Evighet parašė:
Na mano pieno buvo daug tai problemų nebuvo, maitinausi pagal specialias dietas kad kad tik po biški pratinti vaiką prie produktų, atsakiau daug ko, bet nū kad jos …
Tikrai pritariu
Aš pienuko irgi sočiai turėjau, tiesa su sūnum teko ir pm duoti pradžioj, nes gimė didelis ir aukštas vyras ir su labai geru apetitu...
o mažoji tai tik ant mp buvo iki pat 1 mėn ir 5 dienų (tikrai ir pieno buvo, ir speneliai sveiki, nei guzų, nieko, maitinau ir džiaugiausi, gaila, kad mažoji valgė, bet matyt nelabai džiaugėsi...), kol teko nutraukti...
Aišku buvo liūdna dėl to, net apsiverkiau pirmą vakarą, bet vyras palaikė, nes nebuvo kitos išeities, laktozės nepašalinsi... Tai aišku iki šiol būna suskausta širdį, bet ką padarysi, vaikui geriau su pm, tai su pm... Nors dar būna, kad net sapnuoju, kaip maitinu
Yra kaip yra. Vaikai auga sveiki, linksmi ir viskas gerai, tfu tfu tfu...