Edel parašė:
Taip taip, aptarinėjau, nors net nesu toje grupėje. 😂😂😂 Oi, dievulėliau, kuo toliau, tuo akivaizdžiau, kad jums kuku.
Nekalba net pačios prisipažino kai uodega svilt pradėjo .
Edel parašė:
Taip taip, aptarinėjau, nors net nesu toje grupėje. 😂😂😂 Oi, dievulėliau, kuo toliau, tuo akivaizdžiau, kad jums kuku.
Pipirelis parašė:
Kalbėsim kiek norėsim, durninsim irgi. Niekas tavęs neatsiprašinės, neglostys ir draugaut nekvies![]()
😂😂😂
Miai88 parašė:
Kažkaip tikrai jau nemalonu darosi 🙈 Galima kažkaip be tų piktumų 🙈🙈🙈
Butų jei tos merginos kurios juos kelia eitu į savo grupe ir ten butų . Tik nebuvo kuri laiką ir graži fiksuoja čia ir vėl atėjo visokie įžeidinėjimai prasideda .
LiukaL parašė:
Nu bet ko tu mūsų ramybėj nepalieki? Ko ten velkies į mūsų uždara grupe? Arba siunti pasiuntinukus? Sėdėk čia dedektyvo ne žaidusi 😁
Pipirelis parašė:
Kalbėsim kiek norėsim, durninsim irgi. Niekas tavęs neatsiprašinės, neglostys ir draugaut nekvies![]()
TD informuotas apie tai dar ir tavo žinute nusiusiu jiem. Nemokat būt suaugusios tai manau TD parodys kaip būt . Ačiū iš dar viena įrodymą .
LiukaL parašė:
Butų jei tos merginos kurios juos kelia eitu į savo grupe ir ten butų . Tik nebuvo kuri laiką ir graži fiksuoja čia ir vėl atėjo visokie įžeidinėjimai prasideda .…
Atsiprašau, bet jūs geriau išeitumėt. Mes pirmiau čia susirinkom ir diskutavom, kol dar jūsų nebuvo, kitos po kelis metus šitame forume, o jūs naujai atėjot ir dar aiškinat kam išeiti. Pati ir išeikit jei nepatinka, visom duris rodėt, bet pati nepasinaudojat
EditaGr parašė:
Nu bet ko tu mūsų ramybėj nepalieki? Ko ten velkies į mūsų uždara grupe? Arba siunti pasiuntinukus? Sėdėk čia dedektyvo ne žaidusi 😁
Aš nesivelku kitos merginos kuriom nepatinka ką darote man atsiuntė foto į žinutes ką jus ten darote. Ir sakote aš čia bloga ne mielosios pažiūrėkite į veidrodį ir ten pamatysite save.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai