Katiukas parašė:
bent man atrodo, merginos juokais pavare, o jus iskart puolat![]()
nors vienas protingas zmogus
kitos tiek tesugeba ,kaip tik pamokyt ,protinguoles mat,vaikus ne mus auklekit. jei ikele i pasipykim,kodel negalima pasipykt
Katiukas parašė:
bent man atrodo, merginos juokais pavare, o jus iskart puolat![]()
nors vienas protingas zmogus
kitos tiek tesugeba ,kaip tik pamokyt ,protinguoles mat,vaikus ne mus auklekit. jei ikele i pasipykim,kodel negalima pasipykt
mamuliss parašė:
as tai be zodziu lieku,kai pradeda per visus forumus girtis,kiek ir kokiu pasalpu gauna...nu grynai,kaip ta lietuve ,kur i sun laikrascio pirma puslapi papuolus buv…
o kas buvo tam laikrasti?
apalpus parašė:
o kas buvo tam laikrasti?
lietuve dave interviu,pasidziauge kokia uk valdzia gera jai i metus £14000 pasalpu sumoka,todel ji daug gali sau leisti ir t.t senokai buvo tas straipsnis tai visko nepamenu,bet dziaugesi kokiame prabangiame bute gyvena ir kokias prabangias atostogas gali sau leisti.
kristelaura parašė:
tai tegul gauna,dieve ar gaila jums ar jusu pinigai,jeigu klausia patarimu tai atsakyti reikia o nepradeti smeisti zmogaus ar pulti,o jeigu pyktis ima tiesiog geria…
prie ko cia smeizimas? Ka mes apie ja galim meluot, jei nepazistam? galim tik pasvarstyt, bet nesmeizt, skirkit du skirtingus zodzius.
dayaNuray parašė:
ne ne, tamsta nesuprantat. pasaulyje tera keturios salys. blogoji Lietuva ir gerosios Svedija, Norvegija ir Kanada. daugiau saliu i akirati nepatenka.
Patektų, jei tą savo akiratį bent kiek praplėstumėte... Nes daba, panašu, ten nelabai yra vietos net ir toms trims...
TEIL parašė:
Patektų, jei tą savo akiratį bent kiek praplėstumėte... Nes daba, panašu, ten nelabai yra vietos net ir toms trims...
na man asmeniskai tos trys ne rodiklis. nes mano akiratis praplestas iki tiek, kiek jums nepamatyti
Indrute24 parašė:
Na mielos mamosforumas jau kvepia barniais ir piktom replikom.. esame pavargusios,issekusios,maziuku issunktos (bent jau as taip jauciuosi),bet nesipykim
![]()
Tikrai,atrodo mamuliukai nukrypo nuo temos
zyziuke parašė:
vel isgalvotos istorijos???? kazkaip be nusivilimo rasai, man butu toks dalykas kaip negimdinis ar persileidimas tai su sypsenom kazi ar rasyciau, apsizliumbus turb…
istorija tikra, o jai negimdinis tai ko man liudeti vistiek ji butu iseme, bet ai na jus manes nesuprasit,. jau geriau dziaugtis kad viskas gerai, nei verkti ir laukti kol operuos ar pan.
na taip musu daktarai tokie yra, as pati negalejau patiket kai pasake kad ciuosk namo ir gulek...jie tokie , o ka as galiu padaryt?
laukinuke65 parašė:
matai gyvenimas uzgrudina kaikuriuos, zinoma nemalonu tai prisiminti bet laiko atgal neatsuksiu...kas buvo tas, na jai tai persileidimas tai as dziaugiuosi nes nest…
Nunas nesu lepse kad zliubt del nieku bet jai 2 kart ale netekciau klecko issvajoto ir dar purmagimio tikrai kad kad tokia linkma gaida nerasyciau kaip isgalvota kazkieno kito istorija
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai