Viktorijaaaaaaa parašė:
Sveikos. Mes namuose🥳🥳🥳🥳
Sveikinimai,kaip greirai ❤ keliu sav gimet?
Viktorijaaaaaaa parašė:
Sveikos. Mes namuose🥳🥳🥳🥳
SunMoon parašė:
33+4 aciu 🥰
Stebuklo laukiant parašė:
Sveikos, tos kurios turėjote apsiuvimus ar jautėte kokius nemalonius pojūčius? Siūlų tempimus ir pan.
Nieko nejaučiau tik jau nestumo gale jautei didelis spaudimas i apacia.
Sveikos merginos. Turėjau persileidimą virš 17 savaičių. Abraitis įtaria, jog neišlaikė kaklelis. Prasidėjo tepliojimas, po kelių dienų sąrėmiai ir gimdymas... 😥
Gal iš čia esančių yra buvusi tokia nelaimė ir būtų buvęs kaltas kaklelis? Sakykit kokių dar požymių, simptomų turėjot?
Ir keli klausimai kurioms atliktas kaklelio apsiuvinas : kaip vyksta operacija, po to kaip tik gulima režimas? Kas prižiūrėjo jūsų nėštumą? Gal yra tekę kam susidurti su Abraičiu? Ar apsiima prižiūrėti nėštumą ir panašiai. O po apsiuvimo tik cezaris, ar natūralus gimdymas galimas!?
miau miau parašė:
Sveikos merginos. Turėjau persileidimą virš 17 savaičių. Abraitis įtaria, jog neišlaikė kaklelis. Prasidėjo tepliojimas, po kelių dienų sąrėmiai ir gimdymas... 😥
…
man taip pat itare gimdos kekleli, mano nestumas buvo 22 savaites. pats pirmas simtomas buvo, kad nudiege nugara. Gslvojau kad pasitempiau, nes kaip tik tuo momentu lenkiausi pasimti daikto. bet kazkur po dvieju dienu skausmas stiprejo toks uzeidavo stiprus ir praeidavo tuojaus. Skambinausi i ligonine mane nuramino kad taip buna vaisius auga ur ten viskas pleciasi. as dar taip prabuvau gal pira dieneliu ir viena ryta atsikelus radau kraujo. Sirdis jaute kad kazkas negerai bus. Nuvaziavus i ligonine nane patikrino ir mano gimda atsiverus jau buvo 5cm po apziuros atsistojus is kart nubego vandenys ir pasilikau ligoninej, seksncia diena pagimdziau. Mano sunus isgyveno 1 valanda. Ir jei pastociau dar karteli tai man jau iskart sake darytu gimdos kaklelio apsiuvima, nes esu rizikos grupeje
miau miau parašė:
…
Na čia praktiškai visos su tokia patirtim, nepatingėkit paskaityti temos, daug info gausite. 😉
Man nebuvo jokių simptomų, jaučiausi puikiai, pakylėtai kaip niekad...tiesiog ėmė kristi vaikas....
Apie Abraitį taip pat čia nemažai apkalbėta. Jis laikomas vienas geriausių spec šioje srityje
Sveikos merginos, turėjau ir aš gimdos kaklelio apsiuvimą 13+2, dabar 18sav tai kartais jaučiu tokį kaip aštrų sudurimą lyg pilvo apačioje lyg atrodo kartais, kad vaginos viduje, tai nesuprantu ar čia normalu ar ne.. trečiadienį pas daktarus tai pasiklausiu, bet įdomu ar jums taip nebuvo?
Raganiuke parašė:
Sveikos merginos, turėjau ir aš gimdos kaklelio apsiuvimą 13+2, dabar 18sav tai kartais jaučiu tokį kaip aštrų sudurimą lyg pilvo apačioje lyg atrodo kartais, kad v…
Suduria periodiškai vis, tai ten tai užpakalyje, gyd sako normalu, svarbiausiai kaklelis netrumpetų. Del ko jums siuvo kaklelį?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai