Hope23 parašė:
Sveiki, man po polipo operacijos menesines velavo 2 -3 dienas. O pries tai visad laiku. Tai irgi sakyciau kazkoks issiderinimas. Plius po operacijos kazkaip vis ne …
man tai tokia panika, kad neatsinaujintu tas polipas
Gimdos polipai – gimdos gleivinėje išvešėję gerybiai dariniai, kurie ilgainiui gali supyktybėti. Skaityti
visą straipsnįHope23 parašė:
Sveiki, man po polipo operacijos menesines velavo 2 -3 dienas. O pries tai visad laiku. Tai irgi sakyciau kazkoks issiderinimas. Plius po operacijos kazkaip vis ne …
man tai tokia panika, kad neatsinaujintu tas polipas
Pampampam parašė:
man tai tokia panika, kad neatsinaujintu tas polipas![]()
Manau taip greit jie neatsinaujina. Man ginekologe sake ali menesines veluoti iki 2 sav, greiciausiai ir gali sutrikti ciklas. Galbut tai norma. Tik man operuojantis gyd nieko nesake apie tai🤷 o jums skausmu kokiu nors yra?
Hope23 parašė:
Manau taip greit jie neatsinaujina. Man ginekologe sake ali menesines veluoti iki 2 sav, greiciausiai ir gali sutrikti ciklas. Galbut tai norma. Tik man operuojanti…
Ne, buvo tik pirmom dienom, dabar praejus 3 savaitem hauciuos gerai
Pampampam parašė:
Ne, buvo tik pirmom dienom, dabar praejus 3 savaitem hauciuos gerai
Jei del kazko neramu, galit su ginekologe pasikonsultuot arba su gydytoju,kuris operavo☺️
Pampampam parašė:
man tai tokia panika, kad neatsinaujintu tas polipas![]()
Man po operacijos, praėjus metams, vietoj vieno pašalinto polipo, atsirado du. Aišku, dar nežinau tiksliai ar jie atsirado, laukiu vizito pas chirurgę, tik labai ilgai laukti, nes kažkas su ciklu nutiko. Reikia eiti iš karto po menstruacijų, o man beveik visą mėnesį kraujavimai, menstruacijų nėra.
Nežinau kada net pas chirurgę eiti, kad nebūtų veltui pinigai išmesti už konsultaciją. Nemokamai nesitikiu patekti pas 3 lygio ginekologę🙈
O ir ginekologės klysta, pasako, kad polipas, o jo net nėra.
spalvota90 parašė:
Man po operacijos, praėjus metams, vietoj vieno pašalinto polipo, atsirado du. Aišku, dar nežinau tiksliai ar jie atsirado, laukiu vizito pas chirurgę, tik labai il…
Mhm, o per tuos metus ką nors keitėte gyvenime? Ar hormonus išsityrėte? Keista, kad taip greit atsinaujino. Gal streso daug patiriat. Tik bandau spėlioti...
Aš einu pas Maja Rokicką, pasitikiu ja ir ji kaip tik nerekomendavo į privačias klinikas eiti operuotis. Aišku, nemanau, kad kažką specialiai pridirba, neužaugina juk naujų polipų
Bet turbūt nėra verta mėtyti pinigų. Tie patys gydytojai dirba tiek valstybinėse, tiek privačiose įstaigose.
Rudaduda parašė:
Mhm, o per tuos metus ką nors keitėte gyvenime? Ar hormonus išsityrėte? Keista, kad taip greit atsinaujino. Gal streso daug patiriat. Tik bandau spėlioti...
Na nepasakyčiau, kad visai greitai. Aplamai dabar privačiai einu, nes kažkoks bardakas nemokamai. Sakė, kad galbūt patalogija yra ir jie atsinaujins, reikia pastoviai KT vartoti, o šiaip daug sportuoju, sveikai maitinuosi. Nuo intensyvaus sporto irgi gali atsirasti polipai. Hormonus tyriausi, viskas tvarkoje.
Pas M. Rokickają daugiau nesilankysiu. Vieną kartą buvau, tai visai nieko. Paskui ėjau po polipų šalinimo apžiūrai, buvo praėję apie 2 mėn po operacijos. Tai ji vos ne rėkė ant manęs, kad pas mane vėl polipai yra, kad jau reikia vaikus gimdyti, nors man 31-eri tada buvo, atseit kitaip nedings polipai. Kažkokia nuotaikos žmogus ar kas jai yra. Nuėjau pas chirurgę, sakė nėra polipų ir neaišku ką ji mato.
Na jeigu norisi metus ar ilgiau laukti, tam, kad nemokamai patekti, tada taip, neverta mėtyti pinigų😊 aš Santariškėse sumokėja apie 170 Eur, už konsultaciją ir echoskopiją. Tai tik apie 6 mėn telaukiau operacijos. Operacija yra nemokama, tik konsultacija bei apžiūra kainavo, nenorint laukti metus laiko. Nemokamai dar Kardiolitoje atlieka, tik nežinau kiek ten laukti.
Rudaduda parašė:
Mano nuomone Rokicka gera kai nera rimtu situaciju, ji priziurejo mano pirma nestuma, tai nieko gero pasakyti negaliu...
Sveikos, poliklinikos ginekologė rado polipą, siunčia šalinimui, nurodė registruotis LSMU Kauno ligoninėj (buvusi Antra ligoninė), tačiau ten niekaip nepavyksta prisiskambinti ir užsiregistruoti, e-sveikatoj galima pasirinkti tik Danutės Balčiūnienės konsultaciją Hipodromo gatvėj. Ar kas nors pas ją operavotės, kokie atsiliepimai? Arba gal žinot, kur kreiptis kad pačioj Antroj ligoninėj užregistruotų? ačiū
Evlu parašė:
Mano nuomone Rokicka gera kai nera rimtu situaciju, ji priziurejo mano pirma nestuma, tai nieko gero pasakyti negaliu...
Pas ją nebent privačiai lankytis, jos klinikoje, tada visai kitaip žiūri.
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai