Tiesiog... parašė:
Gavau atsakyma hcg, per savaitgali paaugom nuo 1559.1 iki 9432.0![]()
Sweikinu !!!
kada atlikote pirmąjį tyrimuką? ;) ar jau buvote pas gydytoją?
Tiesiog... parašė:
Gavau atsakyma hcg, per savaitgali paaugom nuo 1559.1 iki 9432.0![]()
Sweikinu !!!
kada atlikote pirmąjį tyrimuką? ;) ar jau buvote pas gydytoją?
Ačiū_Tau_Meile parašė:
Sweikinu !!!kada atlikote pirmąjį tyrimuką? ;) ar jau buvote pas gydytoją?
Pirmaji tyrima atlikau 39 cd nes pas ginekologe dideles eiles, tai norejau suzinot ar viskas gerai, sekanti dariau po 3 d , o dabar laukiu pirmadienio bus lygiai 8 savaite prasidejus ir pirmas vizitas... nekantrauju
Tiesiog... parašė:
Pirmaji tyrima atlikau 39 cd nes pas ginekologe dideles eiles, tai norejau suzinot ar viskas gerai, sekanti dariau po 3 d , o dabar laukiu pirmadienio bus lygiai 8 …
Vis nežinau kada apsilankyt pas ginekologę.. II išvydau pirmadienį.. šeštadienį turėjau sirgt.. ar ne per anksti būtų apsilankyt?
Ačiū_Tau_Meile parašė:
Vis nežinau kada apsilankyt pas ginekologę.. II išvydau pirmadienį.. šeštadienį turėjau sirgt.. ar ne per anksti būtų apsilankyt?![]()
As sakyciau dar kokia savaitele lukterti
Ačiū_Tau_Meile parašė:
Vis nežinau kada apsilankyt pas ginekologę.. II išvydau pirmadienį.. šeštadienį turėjau sirgt.. ar ne per anksti būtų apsilankyt?![]()
Eikit bent kaip jau bus 6 savaites, matys ir sirdele, daug smagesnis vizitas bus
nes jeigu eisit dabar gali nieko nematyti ir liksit nezinomybej ir baimeje...
Sveikos, gal ir man kuri gales pakomentuoti ir nuraminti
Paskutines mm buvo borzelio 12d., kadangi turejau ovuliacijos stimuliacija, tai tiksliai zinau, kada ji man ivyko. Siandien jau yra 18 DPO. Implantacija buvo (irgi zinau, nes buvo pasirodes lengvas rausvas tepimas, vos vos iziurimas 10-11 DPO). Dariausi du nestumo testus - abu teigiami. 14DPO HCG buvo 77,90, siandien pasikartojau - 175. Ne per mazas skaiciukas? Dariausi Geromedoje, sake, viskas gerai, normos ribose, nu bet gi zinot, neramu
Pas gine eisiu tik kita savaite. Pastot sekesi ziauriai sunkiai, pirmo vaiko susilaukiau tik po 12 metu nesibaigianciu vizitu pas gydytoja, ir va antras beldziasi i duris po 5 metu pertraukos, labai baisu, kad nepabegtu
kosta parašė:
Sveikos, gal ir man kuri gales pakomentuoti ir nuramintiPaskutines mm buvo borzelio 12d., kadangi turejau ovuliacijos stimuliacija, tai tiksliai zinau, kada ji…
Mazokas augimas per 4 dienas...pakartokit treciadieni...o koks PRG?...
kosta parašė:
Sveikos, gal ir man kuri gales pakomentuoti ir nuramintiPaskutines mm buvo borzelio 12d., kadangi turejau ovuliacijos stimuliacija, tai tiksliai zinau, kada ji…
-meskute- parašė:
Mazokas augimas per 4 dienas...pakartokit treciadieni...o koks PRG?...
PRG 98,6
Tik va dabar susinervinau del to HCG
kosta parašė:
PRG 98,6
Tik va dabar susinervinau del to HCG![]()
O tai kuri siandien dpo?
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai