Kollete parašė:
AčiūO pas Gasiuniene buvote?
Tokia šviesi moteris, bet žinokit nepamenu 🙈
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįKollete parašė:
AčiūO pas Gasiuniene buvote?
Tokia šviesi moteris, bet žinokit nepamenu 🙈
Nesulaukianti parašė:
Merginos, galbūt žinote ar K supranta uNK gydyme?
Na taip, gali išrašyti receptą Imunoglobulinui, Dexamethasonui, Prednozolonui, paskirti gydymą, vaistų vartojimo planą. Intralipidams jau reiktų kreiptis į Innovita kliniką Vilniuje, o jau visokiems gimdos PRP, Zarzio tai jau į IVF Rigą.
Mažylė1 parašė:
Na taip, gali išrašyti receptą Imunoglobulinui, Dexamethasonui, Prednozolonui, paskirti gydymą, vaistų vartojimo planą. Intralipidams jau reiktų kreiptis į Innovita…
Aš svarstau ar verta kreiptis į Rygą dėl gydymo, nes gimdos PRP man darė prieš 1 FET, bet nepavyko, kadangi šį kartą reikės daryti 3 IVF, o dėl darbų nelabai turiu galimybių važinėti į Rygą IVFui, galvoju gal K galėtų sudėlioti gydymą su Zarzio...
Nesulaukianti parašė:
Aš svarstau ar verta kreiptis į Rygą dėl gydymo, nes gimdos PRP man darė prieš 1 FET, bet nepavyko, kadangi šį kartą reikės daryti 3 IVF, o dėl darbų nelabai turiu …
O kur išsirinkote atlikti kitą IVF?
Mažylė1 parašė:
O kur išsirinkote atlikti kitą IVF?
Galvojau, kad jeigu bus daug kabliukų po tyrimų Riga IVF, tai kitą IVF darysiu Rygoje, bet kai iš kabliukų yra tik žemi uNK, tai norėčiau darytis IVF NW, tik dabar klausimas kas galėtų sudėlioti gydymą dėl uNK 😀
Nesulaukianti parašė:
Galvojau, kad jeigu bus daug kabliukų po tyrimų Riga IVF, tai kitą IVF darysiu Rygoje, bet kai iš kabliukų yra tik žemi uNK, tai norėčiau darytis IVF NW, tik dabar …
Dėl per žemų tai nežinau be IVF Riga.
Mažylė1 parašė:
Dėl per žemų tai nežinau be IVF Riga.
Pirmadienį eisiu pas K, tai gal ji man galėtų išrašyti vaistus. Pasižiūrėjau, kad USA net nesitiriant uNK esant nesivystantiems nėštumams, persileidimams, nepavykusiai implantacijai skiria leistis filgrastim kas 4 d., o esant teigiamam HCG iki 12 sav. Man gydymo protokolas panašus į imunoglobulino 😀
Nesulaukianti parašė:
Pirmadienį eisiu pas K, tai gal ji man galėtų išrašyti vaistus. Pasižiūrėjau, kad USA net nesitiriant uNK esant nesivystantiems nėštumams, persileidimams, nepavykus…
Aha, panašumų yra.
arualol parašė:
Sveiki, mielos moterys! As su tokiu klausimu, ar kam
Teko vartot deksametazona nestumo metu? Man paskyre Karpenko, bet praskaiciau, kad…
Vartojau nuo ~5sav iki 9-10sav 🙂
Pasitikėkit gydytoja.
Sveikos merginos. Darausi imuninius tyrimus IVF Rygoje, pas mane KIR AA ir auksti NK - turiu ir visus kitus tyrimus, homocisteino, kraujo kresumo ir tt - pagal Fodina viskas ok, del KIR AA darysimes LIT ir del aukstu NK - intralipidus. Bet kiek skaiciau - dauguma dar gauna gerti prednisone ar kitus vaistus - tai klausimas butu, gal man reiktu kreiptis i Karpenko, ir atsizvelges i mano tyrimus galetu placiau pakonsultuoti?
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai