2013.02.05 23:21 (prieš 13 m.)
Mano gimdymo data buvo numatyta 10 diena ta diena turejau vizita ir pas ginekologes. zodziu visa laiminga ir patenkinta pasistrykciodama izengiu i kabineta ir sakau, kad dar negimdau, nes jauciuosi kaip pukelis. gine nuleido akinukus ir pro ju virsu pasiziurejo i mane, sako labai jau issiputes tas pukelis
ir tese toliau: zodziu, del viso pikto, rytoj vaziuok i ligonine, kad guldytu i patologini ir stebetu, atseit paskutiniame slapimo tyrime rado lyg ir bakteriju. visos linksmybes dingo, kai pagalvojau apie ligonine. bijau as ju kaip velnias kryziaus, nors ilgai ten dirbau pati
todel vakare prikalbinau vyra pasimyleti. nezinau ar visi vyrai tokie bailiai ar tik mano, kai pasiuliau as jam tai padaryti, ispute akis ir su pasibaisejimu tare: ar tu durna? motin eik miegoti, o rytoj i ligonine. bet aisku as i asaras ir gavau ko norejau
po valandos eilini karta nuejusi i tualeta, iskrito kamstis ir prasidejo smagumelis! vyrui dedu i sona ir sakau, vezk mane i ligonine, o pati isejau i vonia ruostis. nezinau ar praejo 5 minutes, o vyras jau stovejo vonioje visas apsirenges ir su tase rankose
ir ragino, kad paskubeciau, kad tik suspetume. suspejome ir laiko liko, gimdziau 17 valandu..